miercuri 24 noiembrie 8:28 PM

Abonare la google news

Horoscop dragoste. Zodiile care dau lovitura până la final de 2021


Horoscop dragoste. Vin sărbătorile de iarnă, lucru care ne duce cu gândul la timpul de calitate petrecut cu oamenii dragi și familia. Iar pentru cei care nu au încă o relație… se anunță un sfârșit de an plin de iubire și surprize! Dar și cei aflați într-un cuplu ar putea avea parte de un moment foarte romantic, ba chiar de o cerere în căsătorie! Vă prezentăm, mai jos, topul celor 5 zodii care vor da lovitura până la final de 2021.


Horoscop dragoste. Zodia Fecioară

Primii pe această listă sunt nativii zodiei Fecioară. Luna decembrie va fi o lună prosperă pentru cei născuți sub acest semn zodiacal, mai ales din punct de vedere sentimental. Nativi Fecioară își vor găsi jumătatea în luna decembrie, lucru care ar putea să îi facă, cu adevărat, fericiți. Cât despre persoanele care se află într-o relație, există mari șanse ca partenerul de viață să le facă o surpriză uriașă.

Horoscop dragoste. Zodia Săgetător

Nativii Săgetător au parte de liniște și fericire în cuplu, ba chiar ar putea să se pregătească de unul dintre cele mai frumoase momente, și anume o posibilă cerere în căsătorie! Pe de altă parte, iarna aceasta, nativii care sunt singuri ar putea să descopere în cerul lor de prieteni o persoană care să le trezească interesul.

Vezi și HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2021

Horoscop dragoste. Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt și ei în topul celor care dau lovitura în plan sentimental. Capricornii care nu se află într-o relație ar putea avea parte de o surpriză colosală iarna aceasta, reușind să își găsească jumătatea!

Horoscop dragoste. Zodia Taur

Taurii nu se lasă nici ei mai prejos. Nativii care încă nu și-au găsit sufletul pereche vor reuși să iasă ”la suprafață„ în preajma sărbătorilor de iarnă, căci vor avea parte de surprize și momente unice. Cei care se află într-o relație ar putea să se îndrepte chiar spre pasul următor, și anume întemeierea unei familii.

Vezi și HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 NOIEMBRIE 2021. SĂGETĂTORII ÎȘI RECAPĂTĂ ENERGIA

Horoscop dragoste. Zodia Pești

Nativii Pești fac un pas înainte spre marea iubire. O nouă relație bate la ușa lor și trebuie să fie pregătiți să facă compromisuri pentru partener. Pe de altă parte, se anunță și o posibilă cerere în căsătorie.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro