duminică 9 mai 5:00 PM

Abonare la google news

Horoscop chinezesc. Predicții pentru săptămâna 10

În această săptămână, elementele Pământ, Apă și Metal sunt la egalitate, astfel că influența lor va fi echilibrată, în toate aspectele vieții.


Elementul Pământ guvernează începutul de săptămână, astfel că primele două zile vor fi destul de echilibrate, oamenii se vor gândi de două ori înainte să acționeze, vor fi mai prevăzători, mai precauți, în toate aspectele vieții.

Apoi urmează două zile guvernate de elementul Metal, care aduce emoția durerii fizice sau emoționale. Se poate crea riscul unor atacuri cu arme albe sau de foc. Oamenii vor fi mai tensionați, mai nervoși, vor intra mai ușor în conflicte, vor provoca mai ușor certuri, scandaluri etc. 


Ultimele zile ale săptămânii vor fi guvernate de elementul Apă, care aduce frica, o emoție puternică ce poate genera comportamente neașteptate.

La finalul săptămânii, pot fi precipitații

Prezența elementului Apă se poate manifesta și prin prezența ploilor la sfârșitul săptămânii, mai ales sâmbătă. 

Dacă nu va ploua, elementul Apă se va manifesta prin acțiuni care vor genera mai multă frică, fie de boală, fie altfel de frici. Însă, cu siguranță își va face simțită prezența acest element, fiindcă este prezent într-o cantitate foarte mare, începând de vineri. 

Atenție la tot ceea ce înseamnă apă, în această perioadă, fiindcă pot fi mici accidente și în casă care pot genera inundații. Țevile se pot sparge sau înfunda, iar atenția poate fi îndreptată spre acest element, cu voia sau fără voia noastră.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de AICI

Cancan.ro


Stirile.eu