Abonare la google news

Horoscop chinezesc pentru 27 februarie 2021. Este o zi guvernată de Foc Yang și de Cal

Elementul sinelui care este susținut de interacțiunea cu energia acestei zile este Metalul Yin. Aceștia își petrec timpul alături de cei dragi, de prieteni și pur și simplu se bucură de prezența lor. 

Elementul sinelui Metal Yang se întâlnește cu vechi camarazi, cu prieteni vechi, pe care nu i-a mai vazut de mult și petrec timp de calitate. Iar seara, în familie, pot avea niște discuții pentru a lămuri, pentru a clarifica anumite situații ambigue.

Călătorii, alături de prieteni pentru Apă Yin

Elementele sinelui Apă Yin se bucură de timpul liber și pleacă într-o scurtă călătorie împreună cu prietenii. Energia acestei zile îi îndeamnă să cheltuiască pentru ei, pentru a se distra, pentru a se relaxa. 

Apa Yang se află în relație confictuală cu Focul Yin, astfel că pentru nativii care au acest element al sinelui, ziua este mai puțin bună. Este posibil să fie determinați să ia o decizie pe care o amână de prea mult timp, iar asta nu le convine deloc. Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin petrec timpul cu familia, le acordă copiilor mai mult timp decât de obicei și, de ce nu, se bucură asmenea unui copil de această zi minunată! 

Elementul sinelui Foc Yang și Foc Yin se află în prezența multor oameni, pe care îi impresionează cu șarmul lor, cu vitalitatea, precum și cu istețimea lor. Este o zi bună pentru socializare, așa cum le place, de altfel, fiindcă ei se simt meru bine când sunt în centrul atenției. Elementele Sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt mai atenți la nevoile personale, la starea lor de bine, la starea lor de sănătate, își pot cumpăra suplimente alimentare sau își pot face abonament la sala de sport. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, cei născuți în an de Șobolan au o zi mai agitată, mai tensionată, iar cei născuți în an de Capră se bucură de susținerea astrelor în tot ce își propun. 

Citeste articolul pe Cancan