miercuri 17 martie 8:00 PM

Abonare la google news

Horoscop chinezesc pentru 18 martie 2021. Este o zi guvernată de Lemn Yin și de Bivol

Elementul sinelui Metal Yin este irascibil și destul de încordat din cauza influenței acestei zile, însă la fel de productiv ca până acum. Este adevărat că uneori simte nevoia să tragă chiulul și să roage un coleg să îl ajute, însă va întoarce favorul, la momentul potrivit, cu siguranță.


Elementul sinelui Metal yang are o zi bună, este și el eficient și foarte clar și categoric în acțiuni și în exprimare, însă această atitudine îl ajută și pe el să fie ușor de înțeles, și pe ceilalți care știu exact care este situația.

Energie debordantă, pentru Apă Yang și Apă Yin

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt în vervă, și astăzi, sunt și ei ușor irascibili, fiindcă este destul de mult de muncă și simt că nu le ajunge timpul pentru a face tot ce și-au propus, iar spre finalul zilei pot găsi niște soluții mult așteptate.


Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin revin la ritmul lor obișnuit de activitate, ceea ce îi face să se simtă mai bine, mai echilibrați, iar asta se vede și în relațiile cu ceilalți. La finalul zilei se simt mulțumiți chiar și în plan financiar. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL CHINEZESC SĂPTĂMÂNAL 15-21 MARTIE 2021. PREDOMINĂ ELEMENTELE APĂ, PĂMÂNT ȘI LEMN)

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin oscilează între liniște și calm și furie. Uneori se exteriorizează cu ușurință, alteori aleg să păstreze pentru ei nemulțumirea, fiindcă acum pare să nu fie un moment tocmai bun pentru a se manifesta și să aibă succes.

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt preocupați de relația cu șefii sau cu partenerii, cu colaboratorii. Au obiective mărețe și vor să și le atingă, iar pentru asta au nevoie de susținere din partea superiorilor și colegilor.

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, nativii din an de Capră au o zi mai puțin bună, iar cei din an de Șobolan au o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Cancan.ro


Stirile.eu