18 mai 12:01 AM

Abonare la google news

Horoscop 18 mai 2021. Trecutul vă bate la uşă. Gândiţi-vă de două ori înainte să-i deschideţi

Horoscop 18 mai 2021 BERBEC

Berbecii ar face bine să fie cu ochii în patru, în special dacă poartă discuții picante cu anumite persoane de sex opus. Detaliile pot face diferența dintre o poveste de dragoste sau un episod care va fi dat uitării. Încearcă să citești printre rânduri și să înțelegi ceea ce ți se transmite, de fapt. S-ar putea să ai surprize.

Horoscop 18 mai 2021 TAUR

Ai de luat o decizie, pare mai dificilă. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii temporare: leneşul mai mult aleargă şi zgârcitul mai mult păgubeşte!  Astazi trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reuşitei in viaţă: sa te comporti ca şi când totul ar fi absolut perfect! Aşa poate vei atrage şi norocul de partea ta.

Horoscop 18 mai 2021 GEMENI

Trăiește-ți viața din plin și exprimă-ți sentimentele. Ieși din conul de umbră și arată-le celorlalți cine ești tu cu adevărat. E momentul oportun să te pui în valoare, iar ceilalți vor fi încântați să te descopere. Însă tu trebuie să faci primul pas.

Horoscop 18 mai 2021 RAC

Nativii zodiei Rac ar putea vești în familie, care să-i afecteze. Totuși, încearcă să păstrezi legătura cu cei aflați în dificultate. De asemenea, asigură-te că poți oferi suportul emoțional de care are nevoie oricine într-o situație grea. Doar tu vei putea aduce buna dispoziție și tonus pozitiv astăzi.

Horoscop 18 mai 2021 LEU

Cei din jurul tău se îndoiesc de tine şi îţi pun tot felul de beţe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ce ai început. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, şi de aceea unii se ridică vehement împotriva ta.

Horoscop 18 mai 2021 FECIOARĂ

Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare, altfel poți avea mai mult de muncă. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea la mobil, pe reţelele sociale.

Citetse si Horoscop 17-23 mai 2021. Începe sezonul Gemenilor! Atenţie, vine şi Mercur retrograd

Horoscop 18 mai 2021 BALANŢĂ

Ai tot amânat să te implici într-un proiect la care erai şi tu invitat, pentru că nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit să spui da, să accepţi să intri şi tu în acest demers comun, pentru că între timp ai văzut încotro merg lucrurile şi ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine.

Horoscop 18 mai 2021 SCORPION

Nu te mai gândi la ce te așteaptă mâine. Ziua de astăzi este mai importantă și are suficiente probleme de rezolvat. Nu este un lucru rău să ai țeluri și planuri de viitor, însă nu ignora prezentul. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut imediat după momentul prezentului.

Horoscop 18 mai 2021 SĂGETĂTOR

Aspectele distractive și superficiale ale vieții îți vor ocupa mare parte a zilei și te vei distra dând frâu liber inteligenței și creativității. Flirtatul o să îți aducă niște zâmbete, dar ai grijă că nu toată lumea este dispusă să se „joace”. Cât timp reușești să îți dai seama cu cine poți să glumești și cu cine nu, te vei bucura de tot ceea ce vine în direcția ta.

Horoscop 18 mai 2021 VĂRSĂTOR

Cei aflați sub semnul zodiacal al Vărsătorului sunt nevoiți să poarte o discuție foarte serioasă cu persoana iubită. S-ar putea ca spiritele să se încingă, pornindu-se un conflict destul de puternic între voi, dar veți reuși cu siguranță să calmați spiritele cu răbdare, calm și multă înțelegere. Astrologii sunt siguri că va exista o împăcare.

Horoscop 18 mai 2021 CAPRICORN

Astăzi este o zi în care îți dorești să ajuți. Pentru asta poți descoperi care sunt prietenii din apropiere ce au nevoie de ajutorul tău. Fie că este vorba de suport moral sau de muncă fizică, nu ți-ar strica să depui puțin efort în folosul altora.

Citeste si Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte doar de noroc și cadouri!

Horoscop 18 mai 2021 PEŞTI

Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Atenţie, activitatea laborioasă înseamnă un mare consum de energie!

Citeste articolul pe RomaniaTV