Abonare la google news

Horațiu Feșnic conduce la centru U. Craiova – FC Botoșani! Acum patru luni Marius Croitoru era nervos pe clujean: „Să-și rupă ecusonul” | EXCLUSIV

Derby-ul etapei a 26-a din Liga 1 este meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, partidă programată sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul Ion Oblemenco.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de ecusonul FIFA, clujeanul Horațiu Feșnic.

Acesta a fost făcut cu ou și cu oțet de antrenorul Marius Croitoru, după un FC Botoșani – UTA Arad, scor 2-3, partidă care a avut loc pe 31 octombrie 2020.

Horațiu Feșnic conduce la centru U. Craiova – FC Botoșani! Acum patru luni Marius Croitoru era nervos pe clujean: „Să-și rupă ecusonul”

„Nu ai ce căuta în Liga 1 dacă tu nu vezi patru jucători care sunt în ofsaid. Să-și rupă ecusonul. E prea mult, nu se poate. Marii arbitri din România trebuie să înțeleagă că ei plătesc pentru greșelile lor, așacum spun ei, dar noi de ce să plătim pentru ale lor?! Plătim pentru ale noastre!

Citeste si:  ILFOV. Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele și Corbeanca ies din carantină!

Nu ai cum să nu vezi patru jucători. Cât să mai suportăm și noi, suntem antrenori, avem și noi o viață scurtă, lungă, nu știu. De ce trebuie să suport eu pentru greșelile altuia. De ce?

Eu ce să mai fac. Ei, bine merci. Lăsați-mă cu VAR-ul, că sunt sătul de VAR. VAR-ul îl vedem la televizor și atât.

Nu poți, e prea mult! Credeți-mă! Departe de mine să am în cap scenarii, dar sunt prea multe greșeli. Își bat joc de munca unor oameni.

Să vină mașina să repare, să vină televizorul să repare. Dar nu se vrea!”, a declarat, imediat după meci, Marius Croitoru.

Citeste si:  Israelul i-a confiscat ministrului de externe palestinian permisul VIP de trecere a frontierei

Horațiu Feșnic a acordat 65 de cartonașe galbene de la începutul acestui sezon în cele 13 meciuri disputate, o medie de cinci avertismente pe partidă. Interesant este că a acordat doar o eliminare și 7 lovituri de la 11 metri.

Centralul Horațiu Feșnic nu este privit cu ochi foarte buni de celelalte echipe din campionat, deoarece în trecut a îmbrăcat tricoul echipei CFR Cluj.

Citeste si:  Academica Clinceni - FC Botoșani, de la ora 14:30, Live Video Online, în etapa a 19-a din Liga 1 | Moldovenii vor să bifeze a treia victorie consecutivă și să îi dea jos pe ilfoveni de pe loc de play-off! Echipele probabile

Citeste articolul pe ProSport