26 aprilie 9:01 AM

Abonare la google news

Helmuth Duckadam, săgeți către Toni Petrea: „Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație”. Când vine momentul dezvăluirilor pentru antrenorul de la FCSB

Imediat după eșecul cu Sepsi Sf. Gheorghe, antrenorul Toni Petrea a recunoscut problemele de lot cu care se confruntă gruparea bucureșeană în acest moment, folosind o propoziție care a deranjat o fostă glorie a Stelei.

Helmuth Duckadam a amendat discursul tehnicanului de la FCSB, punându-și mai multe întrebări.

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

Helmuth Duckadam, săgeți către Toni Petrea: „Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație”. Când vine momentul dezvăluirilor pentru antrenorul de la FCSB

„Panțîru a acuzat o lovitură, sper să nu fie foarte gravă, că și așa suntem 10. Încercăm să recuperăm pe cei care sunt aproape de a intra în programul echipei, vom mai aduce și de la echipa a doua.

Asta e situația în care am ajuns, voit sau nevoit, nu avem ce face. Trebuie să strângem rândurile, să căutam soluții în cadrul lotului”, a spus Toni Petrea, după meciul cu Sepsi.

Helmuth Duckadam, mai multe semne de întrebare

„El a spus ceva, cu subînțeles, în momentul în care a fost întrebat cum de s-a ajuns în această situație. A zis voit și nevoit s-a ajuns în această situație. Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație.

Situația asta, că nu sunt jucători, că sunt accidentați, că sunt jucători care nu joacă. Asta îți pune un semn de întrebare. Ce a vrut să spună?

El a vrut să spună asta. Oricum, lui i s-a spus clar ce are de făcut – nu câștigă campionatul, pleacă! Cred că la un moment dat va spune și el mai multe”, a declarat Duckadam, la Digi Sport.

FCSB venea după o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I, 7 victorii, 2 egaluri. Sepsi OSK a câştigat după cinci etape în care a înregistrat trei egaluri şi două eşecuri.

Citeste articolul pe ProSport