Abonare la google news

Helmut Duckadam, ipoteză incredibilă în „scandalul cocaina”: „Cineva din jurul lui Dinamo l-a păcălit pe Magaye!”

Helmut Duckadam crede că Magaye Gueye a căzut într-o capcană și de fapt atacantul n-a mai fost dorit la Dinamo, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Fostul oficial de la FCSB este convins că vârful a fost de fapt păcălit pentru ca Dinamo să se poată despărți de el, pe fondul problemelor financiare.

Magaye Gueye nu este la prima abatere de când s-a transferat la Dinamo. În urmă cu aproximativ două luni, ProSport a prezentat în exclusivitate imaginile cu Magaye Gueye petrecând în jacuzzi cu două femei, alcool și înjurături la adresa clubului din „Ștefan cel Mare”. „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, spunea Magaye Gueye, în filmarea respectivă.

Helmut Duckadam, scenariu incredibil în cazul Magaye Gueye: „Cineva din jurul lui Dinamo l-a influențat să ia cocaină!”

Atacantul Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină după meciul din Cupa României, când dinamoviștii au cerut control anti-doping, însă cei căzuți în plasă au fost chiar ei, iar Helmut Duckadam crede că în spatele acestui scandal ar putea fi chiar „câinii”.

„Nu mai au nevoie de el și cred că l-au păcălit. Nu poți să fii atât de inconștient și cineva l-a păcălit, asta e părerea mea. Cineva din jurul lui Dinamo l-a influențat să ia. Acolo sunt probleme mari, eu așa consider, e ipoteza mea”, a spus Duckadam, la Digi Sport, după ce ProSport a scris că Magaye Gueye le-a cerut bani colegilor, de mai multe ori.

  • 3 goluri în 18 meciuri a înscris Magaye Gueye la Dinamo, în acest sezon al Ligii 1
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Magaye Gueye, potrivit Transfermarkt

Citeste articolul pe ProSport