2 iunie 10:30 PM

Abonare la google news

Helmut Duckadam îi transmite lui Gigi Becali să îl lase pe Florin Tănase să plece de la FCSB: „I-a venit momentul!” + Ce transferuri trebuie să facă patronul

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre posibila plecare a căpitanului Florin Tănase (26 de ani).

La conferința de prezentare a lui Alexandru Crețu, Gigi Becali a anunțat că ar putea încasa în schimbul lui Florin Tănase suma de 4.5 milioane de euro de la o echipă din zona arabă, iar fotbalistul al urma să încaseze nu mai puțin de 1.5 milioane de euro pe sezon.

Helmut Duckadam este de părere că a sosit momentul ca Florin Tănase să se transfere în sfârșit în străinătate.

Helmut Duckadam îi transmite lui Gigi Becali să îl lase pe Florin Tănase să plece de la FCSB

De asemenea, Helmut Duckadam îi transmite lui Gigi Becali că Florin Tănase nu este de neînlocuit, chiar dacă acesta este căpitanul echipei și golgheterul Ligii 1.

„Eu cred că lui Tănase i-a venit momentul să plece, pentru că e la o vârstă la care, sigur, se gândește la familia lui și vrea să câștige bani mai mulți. Deci dacă are ofertă și poate să plece, eu cred că ar fi cazul să o facă acum, pentru binele lui în primul rând. Eu cred că dacă politica de transferuri e bună, se găsesc jucători care să îl înlocuiască”, a spus Helmut Duckadam, la ProSport Live.

În ceea ce privește perioada de mercato din această vară, Helmut Duckadam este de părere că FCSB ar trebui să se concentreze pe transferul a doi fundași centrali și a doi atacanți.

„După părerea mea, ar fi nevoie, și am mai spus-o de un an jumate, chiar doi, de cel puțin încă doi fundași centrali tineri și buni și de două vârfuri, doi atacanți centrali, număr 9. Cred că acolo sunt probleme”, a mai spus Helmut Duckadam.

Citeste articolul pe ProSport