miercuri 8 decembrie 6:33 PM

Abonare la google news

Helmut Duckadam, explicații pentru greșelile incredibile de arbitraj din Liga 1


Erorile de arbitraj din Liga 1 i-au înnebunit pe conducătorii din fotbalul românesc, dar și pe cei care iubesc fenomenul.


Greșelile făcute la meciul dintre FCSB și UTA (scor 2-1) și FC Botoșani și Universitatea Craiova (2-2) au fost aspru criticate.

Acum fostul mare portar Helmut Duckadam este de părere că aceste erori apar și din cauza faptului că arbitrii nu sunt sancționați după ce iau decizii greșite.

Helmut Duckadam, explicații pentru greșelile incredibile de arbitraj din Liga 1: „Parcă se transformă când intră pe teren!” Ce spune despre arbitri

Duckadam mai este de părere că toți cavalerii în negru devin foarte aroganți atunci când pășesc pe teren.

„Aici își permit să comită greșeli (n.r față de cupele europene)! A spus bine Marius Croitoru, dar au mai spus-o și alții, cât de aroganți sunt acești arbitri pe teren. Eu am cunoscut anumiți arbitri și în afara terenului, sunt oameni ok. Parcă se transformă când intră pe teren!

Sunt multe echipe din Divizia A, Divizia B și Divizia C care fac eforturi mari să plătească baremul. Ei sunt în folosul comunității, echipele te plătesc! Niciodată n-am înțeles aroganța asta! Ei sunt stat în stat, își permit să facă greșeli, nimeni nu le face nimic”, a spus Helmut Duckadam la Digisport.

Prosport.ro