sâmbătă 3 iulie 7:06 PM

Abonare la google news

Halucinant! Jucătoarea de tenis Daria Kasatkina, jignită în ultimul hal de un fotbalist: „Ești o c***ă, pierzi de la break și 30-0!” Reacția clubului jucătorului


Daria Kasatkina, rusoaica aflată pe locul 35 WTA, a fost victima unui abuz incredibil pe rețelele de socializare! Kasatkina a fost jignită în ultimul hal de un fotbalist din țara ei, Vladimir Khubulov, care evoluează în liga a doua din Rusia, la clubul FC Alania. 


Se înmulțesc cazurile jucătoarelor de tenis care sunt agresate verbal pe internet, majoritatea abuzatorilor fiind pariori maniaci! Daria Kasatkina (24 de ani), o campioană a tenisului, a fost însă șocată în momentul în care a realizat că cel care o jignește incalificabil este un fotbalist profesionist.

Vladimir Khubulov (20 de ani), fotbalistul echipei FC Alania, i-a trimis Dariei Kasatkina un mesaj mai mult decât jignitor! Acesta a făcut parte din loturile naționale de juniori ale Rusiei și a debutat în a doua ligă din țara sa pe 9 septembrie 2020, contra formației FC Irtysh Omsk.

Caz halucinant! Jucătoarea de tenis Daria Kasatkina, jignită în ultimul hal de fotbalistul Vladimir Khubulov după ce rusoaica a pierdut un meci

Daria Kasatkina a fost jignită în ultimul hal de Vladimir Khubulov, care cel mai probabil a luat-o razna după ce a pierdut un pariu: „Ești o idioată, ai pierdut dupa ce ai condus cu break și 30-0! Du-te dracu’, ești o curvă”, a fost mesajul șocant primit de Daria, pe care sportiva a decis să îl facă public: „Acesta este genul de gentleman din fotbalul nostru! FC Alania, dați-i un bonus pentru că a pierdut biletul”, a spus Kasatkina, jucătoare de tenis cu patru titluri WTA în palmares.

Clubul FC Alania și-a cerut scuze pentru ieșirea incalificabilă a jucătorului Vladimir Khubulov, iar conducerea echipei ruse a demarat o anchetă și l-a amendat pe fotbalist cu salariul pe ultimele 3 luni. La fel ca Daria Kasatkina a procedat și românca Andreea Prisăcariu, făcând publice mesajele suburbane primite pe rețelele de socializare: „Am mai primit astfel de mesaje atunci când am pierdut, dar și când am câștigat! Sunt tot felul de frustrați în lumea asta.  La început m-au afectat, dar acum nu mai e cazul”, a reacționat Andreea pentru Prosport.ro.

Prosport.ro