17 martie 6:07 PM

Abonare la google news

Halep, surpriză uriașă într-un supermarket: „M-a recunoscut după mers!” Replica genială a Simonei

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a dezvăluit un dialog amuzant pe care l-a avut cu una dintre fane, într-un supermarket. Jucătoarea din Constanța se bucură de dragostea suporterilor și își încarcă „bateriile” înaintea turneului de la Miami, la care și-a anunțat prezența.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului și este gata să revină în circuit. Numărul 3 WTA a avut probleme cu virusul asiatic în toamna trecută și spune că acum are emoții mai puține din cauza pandemiei. Astfel, campioana de la Roland Garros și-a anunțat prezența la turneul de la Miami.

Între timp, Simona se ocupă și de afacerile familie. A achiziționat recent o proprietate ce valorează 5 milioane de euro, pe malul lacului Snagov, iar de aici a avut o apariție spectaculoasă, înaintea plecării spre SUA.

Simona Halep, surpriză uriașă într-un supermarket: „M-a recunoscut după mers!”

Simona Halep rămâne una dintre cele mai iubite sportive ale României, iar postura nu o deranjează deloc. Constănțeanca a dezvăluit o întâlnire avută într-un supermarket. O fană a abordat-o, după ce i-a dezvăluit că a recunoscut-o după mers.

”E o plăcere să văd că atâția oameni mă apreciază și pot să spun că mă iubesc. Partea pozitivă este mult mai mare decât partea negativă.

De aceea vreau să mulțumesc tuturor că îmi oferă acest sprijin emoțional de fiecare dată. E foarte important pentru un jucător care săptămână de săptămână e prin lume.

În ultima perioadă am tot fost (în supermarket – n.r.). Da, port mască. Chiar m-am întâlnit cu o doamnă, care mi-a spus că m-a recunoscut după mers.

Am spus: «ok, nu știu dacă e un compliment sau nu, dar a fost foarte simpatică», a povestit, la Digi Sport, Simona Halep.

Simona Halep a anunțat că revine pe terenul de tenis

După cinci săptămâni de pauză, Simona Halep a luat hotărârea de a reveni în circuit. Numărul 3 WTA a anunțat că va reveni pe terenul de tenis, în cadrul turneului de la Miami.

Ultimul meci disputat de către Simona Halep a fost cel din sferturile de finală ale turneului Australian Open, împotriva Serenei Williams, scor 3-6, 3-6, pe 16 februarie 2021.

Citeste articolul pe ProSport