Abonare la google news

Graba nu strică treaba pentru Andreea Bălan. Ce a făcut cântăreața chiar ieri

Andreea Bălan este un om mereu în mișcare și mereu extrem de ocupat, astfel că timpul este extrem de prețios pentru ea. Astfel că ea nu a vrut să irosească nicio secundă și apelează la diverse trucuri pentru a reuși asta.

Graba nu strică treaba pentru Andreea Bălan

De altfel, Andreea Bălan a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro într-o zi în care era extrem de ocupată. Programul ei încărcat a învățat-o să treacă din mers de la o activitate la alta și să nu irosească timp. Aceasta a fots văzută în timp ce se pregătea pentru antrenamentul de fitness. Astfel că după o programare la o clinică de înfrumusețare, Andreea Bălan a fost nevoită să plece direct la sală.

Era îmbrăcată într-o ținută foarte elegantă. Artista a urcat în mașină, acolo unde avea totul pregătit, iar când a ajuns la sală, aceasta era deja schimbată într-un top și o pereche de colanți de culoare albă, fără a se mai duce la vestiare să se schimbe. Se știe că vedeta are multă experiență cu schimbatul ținutelor în mașină, mai ales că de mică se află pe scenă. Ajunsă la sală însă Andreea Bălan a mers grăbită către intrarea sălii de fitness, fără a mai piarde timpul.

Andreea Bălan dorește custodia exclusivă a copiilor

În viața personală, Andreea Bălan este mamă a două fetițe, dar are și un iubit, pe nume Tiberiu Argint. Aceasta a fost căsătorită cu actorul George Burcea, cel care în prezent se iubește cu Viviana Sposub. Andreea Bălan și George Burcea nu au reușit însă să divorțeze, întrucât divorțul nu se produce la notar, care este o variantă mult mai rapidă, ci în instanță.

”Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă.

Un alt motiv îl constituie și faptul că Andreea vrea confidențialitate și absolut nicio informație din procesul de divorț să nu iasă la suprafață, considerând că astfel își va putea proteja fetele, atunci când ele vor crește și vor avea acces la articolele de pe internet. Astfel că, ea preferă un divorț mai lung, dar mult mai sigur”, ne-a spus o sursă apropiată.

Citeste articolul pe PlayTech