20 iunie 10:00 PM

Abonare la google news

Golul lui Patrik Schick de la Euro, eclipsat de o reușită fenomenală din Brazilia! Ar putea fi cea mai frumoasă execuție din 2021

În această perioadă toată suflarea fotbalistică este cu ochii la Euro 2020. Meciurile spectaculoase însă nu lipsesc și de pe alte continente. Drept dovadă este și partida din prima ligă braziliană dintre Flamengo și Re Bull Bragantino.

Golul lui Patrik Schick de la Euro, eclipsat de o reușită fenomenală din Brazilia! Ar putea fi cea mai frumoasă execuție din 2021

Meciul Scoția-Cehia a fost căștigat de cehi cu scorul de 2-0. Se poate spune că meciul a fost unul de grație pentru atacantul ceh Patrik Schick care a marcat o dublă.

Atacantul celor de la Bayer Leverkusen a deschis scorul pentru echipa Cehiei în minutul 42. În repriza a doua, în minutul 52, atacantul ceh a majorat scorul printr-o execuție care candidează la titlul de golul Campionatului European. După ce a ajuns în posesia mingii după o deviere, Schick a preluat balonul și a șutat de aproape de linia de la centrul terenului. Execuția l-a surprins pe portarul scoțian David Marshall ieșit dintre burturile porții. Execuția lui Patrik Schick de la 45 de metri de poarta adversă a fost perfectă, având intensitatea necesară pentru a nu-i permite portarului să ajungă la timp între buturi.

Prin golul său spectaculos Patrik Schick a stabilit un record. Potrivit Opta, Patrik Schick este autorul golului marcat de la cea mai mare distanță la un turneu final al Campionatului European din 1980, de când se înregistrează statistica.

Totodată, Patrik Schick a devenit primul ceh care reușește o dublă la Campionatul European după 17 ani. Milan Baros reușise să marcheze de două ori într-un joc la EURO 2004.

Fotbal pe ritmuri de samba pe terenurile din Brazilia

A cincea rundă a Campionatului Braziliei a adus față în față echipele Flamengo și Red Bull Bragantino. Meciul a avut loc pe legendarul stadion Maracana din Rio de Janeiro. Mrciul a fost unul extrem de disputat. Golul meciului, cel mai probabil și al anului, a fost înscris în minutul 12 de Aderlan, fundașul celor de la Bragantino.

Fundașul dreapta Aderlan, a deschis scorul cu o execuție excepțională! Balonul a fost centrat în careu după o lovitură liberă executată din banda dreaptă, fundașul a reluat cu călcâiul, aflându-se cu spatele la poartă și a trimis direct în vinclu, învingându-l pe portar. Opera de artă a lui Aderlan o să candideze la meciul anului în Brazilia în mod cert.

&

;

Celelalte două goluri ale celor de la Bragantino au fost înscrise de Ramires în minutul 69 și de Chrigor minutul 8 de prelungiri ale partidei.

Red Bull Bragantino a câștigat partida cu scorul de 3-2.

 

 

Citeste articolul pe PlaySport