26 septembrie 10:01 PM

Abonare la google news

Gol superb reușit de CFR Cluj la Arad! Alexandru Chipciu a deschis scorul cu o execuție acrobatică!

Alexandru Chipciu a marcat un gol absolut superb în UTA – CFR Cluj, fotbalistul reușind să îl învingă pe portarul advers după o reluare pe spate, aproape de vinclu!

CFR Cluj încă își reglează tirul pentru acest sezon, după începutul agitat, când s-a schimbat atât conducerea, cât și componența băncii tehnice. Aflați pe primul loc în clasament, ardelenii au mers la Arad cu gândul la victorie, iar șansele echipei lui Dan Petrescu de a-și îndeplini obiectivul au crescut simțitor odată cu deschiderea scorului.

În minutul 27, Alexandru Chipciu a reușit să marcheze grație abilităților personale, după ce mingea care i-a fost centrată a fost prea lungă pentru a fi lovită cu capul.

Vezi aici reușita spectaculoasă a lui Alexandru Chipciu!

Alexandru Chipciu, gol superb pentru CFR Cluj

CFR Cluj a deschis scorul pe terenul formației UTA în minutul 27, când la rampă a ieșit Alexandru Chipciu. Aflat izolat în careu, în lateralul porții, acesta a primit o centrare pe care a gestionat-o perfect.

Fotbalistul a ales să lase mingea să îl depășească, pentru a o putea relua dintr-o semifoarfecă spectaculoasă. Chipciu a lovit balonul pe spate, iar șutul l-a lăsat fără replică pe portarul Florin Iacob, care nu a mai putut decât să admire execuția spectaculoasă.

CFR Cluj și UTA sunt, alături de FC Botoșani, înaintea meciului direct, singurele echipe din Liga 1 care au suferit o singură înfrângere până în acest moment.

Citeste articolul pe ProSport