Abonare la google news

Giovanni Becali, declarație tranșantă despre rolul tehnicianului la FCSB: „Antrenorul patron intervine, care e problema?” + Ce spune despre Reghecampf

Giovanni Becali, fost impresar de jucători, a vorbit despre Dinu Todoran, noul antrenor al FCSB-ului, pe care îl compară cu Laurențiu Reghecampf.

Dinu Todoran a fost instalat pe banca FCSB-ului după ce Toni Petrea nu a mai dorit să continue la formația roș-albastră.

Ultima echipă antrenată de Dinu Todoran (42 de ani) a fost CSM Slatina.

Giovanni Becali, declarație neașteptată despre Dinu Todoran

Fostul impresar îl compară pe Dinu Todoran cu Laurențiu Reghecampf, deoarece ambii antrenori erau neexperimentați, în momentul în care au venit la FCSB. În plus, Giovanni Becali a vorbit despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o avea cu patronul echipei, Gigi Becali.

„Cine a fost Reghecampf când l-a luat Gigi? Era un antrenor care a salvat-o pe Concordia. Cine credea că Reghe venind la Steaua va face ce a făcut? Că a făcut o treaba bună, nu? Dinu Todoran n-a făcut ce a făcut Reghe, dar poate să facă, are jucători.

Vezi, Pirlo n-a reuşit, Guardiola a reuşit. Sunt antrenori care vin de la secunzi sau de la tineret şi reuşesc. La FCSB există un tabiet, că antrenorul trebuie să comunice cu patronatul. Eu nu am auzit să zică Gigi… antrenorul face antrenamentele şi face echipa.

După prima repriză … văzând, antrenorul patron intervine, care e problema? Reghe cred că n-a avut cine ştie ce influenţă … totuşi, comunica cu Gigi, e adevărat”, a declarat Giovanni Becali, pentru Antena Sport.

Florin Bratu a dezvăluit cum poate Dinu Todoran să se impună în fața lui Gigi Becali, la FCSB

Fostul „câine” susține că Dinu Todoran va trebui să aibă o comunicare bună și transparentă cu Gigi Becali, pentru a-și pune în aplicare ideile, la FCSB.

„Îți trebuie o comunicare foarte bună cu patronul. Vor fi meciuri în care poți să-i spui: «Nea Gigi, patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta. Ascultă-mă, mergi pe mâna mea». Dacă îți iese, o să te asculte iar. Este o realitate! Cei care au avut succes la FCSB, așa au lucrat!

Reghecampf a venit la FCSB de la Chiajna și a câștigat două campionate. Reghecampf și Olăroiu aveau o relație bună cu Gigi Becali și îi explicau anumite lucruri. Dinu Todoran are inteligența necesară ca să aibă această comunicare bună și transparentă cu patronul. Eu unul așa cred”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport.

Citeste articolul pe ProSport