duminică 4 iulie 2:00 PM

Abonare la google news

Giovanni Becali anunță că vine o ofertă de nerefuzat pentru Tavi Popescu


Giovanni Becali a declarat, în urmă cu câteva momente, că pușiul Octavian Popescu va primi oferte de până la 30 de milioane de euro. Problema afaceristului este modul în care va reacționa vărul său în momentul în care va avea pe masă o asemenea ofertă. El speră, totuși, ca patronul FCSB-ului să nu o mai refuze, cum a făcut-o cu cea de 13 milioane de euro, dezvăluită recent de Giovanni.


Giovanni Becali anunță că vine o ofertă de nerefuzat pentru Octavian Popescu de la FCSB

Gigi Becali a refuzat, recent, oferta de 13 milioane de euro venită pe numele lui Octavian Popescu, dar a explicat și motivul pentru care a luat această decizie. Patronul de la FCSB a transmis că așteaptă 50 de milioane în schimbul tânărului mijlocaș.

O refuz pentru că e un jucător pe care poți să iei 50. Dacă îl dai pe ăla pe care poți lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50. Dacă pot să iau 50, și o să iau, pentru că el e titular la 18 ani și nu îl schimbă nimeni, de ce să îl dau? Dacă îl țin 3 ani, pot să iau chiar 100! Atunci de ce să iau 13? E jucător de geniu!

Vreau 50 de milioane, plus 20% (n.r. – din drepturile lui).”, a spus Becali la emisiunea „DigiSport Special”.

În aceste condiții, vărul său, Giovanni Becali, a reacționat.

„Vor fi 25-30 de milioane de euro!”

Agentul care a intermediat mutarea celor doi mijlocași români (nr. Man și Mihăilă) la Parma a făcut noi dezvăluiri despre transferul istoric al lui Popescu.

Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire, e la Steaua. Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari, i-au şi reuşit şi până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu. Am avut ofertă de 13 milioane! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta.

Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 de milioane de euro ce va zice, sau de 30 de milioane. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid. Viitorul joacă în favoarea lui, dar trebuie să îşi dea seama că trebuie să mai dea mai mult, mai mult.”, a spus Giovanni Becali, potrivit celor de la Antena Sport.

În cazul în care s-ar fi concretizat, transferul puștiului de 19 ani l-ar fi depășit pe cel al lui Dennis Man la Parma.

Playsport.ro