Abonare la google news

Giovanni Becali a lămurit situația lui Alexandru Chipciu. „Probabil o să i se dea o amendă!” De ce nu-l poate trimite CFR Cluj la echipa secundă

Giovanni Becali a lămurit situația lui Alexandru Chipciu, după ce fotbalistul a fost exclus de Marius Șumudică din lotul CFR-ului.

Alexandru Chipciu a sărit să-l bată pe Otto Hindrich, portarul în vârstă de 18 ani de la CFR Cluj, iar apoi a părăsit ședința de pregătire efectuată înaintea meciului cu Young Boys Berna din prima manșă a turul 3 preliminar al Champions League.

Giovanni Becali a vorbit pentru ProSport LIVE despre incidentul în care a fost implicat Alexandru Chipciu, fotbalist reprezentat de firma pe care o deține el, iar acesta susține că CFR Cluj nu își permite să îl trimită la echipa secundă pe internaționalul român în vârstă de 32 de ani deoarece fotbalistul are cel mai mare contract din România.

Giovanni Becali a lămurit situația lui Alexandru Chipciu

Totodată, Giovanni Becali este de părere că CFR Cluj o să îl amendeze pe mijlocaș și vă va exista o discuție după prima manșă cu Young Boys Berna în care se va lămuri situația acestuia.

„Asta nu pot să vă spun eu, ci conducerea. Eu pot să vă spun că Chipciu are în continuare un contract cu CFR. Poate i s-a interzis să se antreneze cu prima echipă, dar firma Becali caută un contract pentru următorii doi ani pentru Chipciu. Eu nu cred că îl îndepărtează pentru salariu. Știu de incident, știu că a fost o intrare, o contră, Alex s-a supărat, a scos tricoul și a plecat de la antrenament.

Probabil o să i se dea o amendă, trebuie să răspundă pentru asta. Nu trebuia să se ducă la vestiar și să părăsească antrenamentul, mai ales că el e profesionist și a trecut pe la echipe mari. El are contract tot sezonul ăsta cu CFR. Dacă vrea să rezilieze trebuie să își găsească echipă. Are cel mai mare contract din România. Are un contract foarte mare”, a spus Giovanni Becali pentru ProSport LIVE.

 

Citeste articolul pe ProSport