sâmbătă 11 septembrie 2:11 PM

Abonare la google news

Ginerele lui Gigi Becali, surprins într-un club de fițe din Capitală. Ce a făcut soțul Teodorei

Mihai Mincu l-a sfidat pe Gigi Becali. Ginerele patronului FCSB a fost surprins la dintre cele mai selecte cluburi din București.


Mihai Mincu, surprins într-un club de fițe

Mihai Mincu și Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de mai mulți ani. Cei doi și-au unit destinele pe 12 octombrie 2018. Finanțatorul roș-albaștrilor se înțelege foarte bine cu ginerele său. El a declarat în repetate rânduri că ține foarte mult la soțul Theodorei Becali, semn că Mihai a câștigat pe deplin încrederea socrului.

De curând, tânărul s-a distrat în club fără partenera sa, deşi socrul său nu este de acord cu astfel de activităţi. Gigi Becali nu a reacționat deloc bine când a aflat că acesta a mers într-un club de fițe fără soție.


La momentul căsătoriei cu fiica lui Gigi Becali, Mihai Mincu era lăudat de omul de afaceri.

E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, are peste 1,85 m, aşa cum îmi place mie.”, spunea Gigi Becali în urmă cu doi ani.

Ce a făcut ginerele lui Gigi Becali

După ce și-a unit destul cu Teodora Becali, Mihai Mincu a preluat o parte dintre afacerile patronului FCSB. Acesta a primit din partea socrului proiectele imobiliare ale familiei, printre care ‘Becali Imobiliare’. Ar urma să fie construite chiar patru blocuri cu apartamente de lux de care se va ocupa soțul fiicei latifundiarului, semn că Becali are mare încredere în el.

Și totuși, Mihai Mincu a fost văzut într-un club fără soție! Bărbatul a mers să petreacă alături de prieteni. Atmosfera a fost una de sărbătoare, dar nimeni nu a făcut exces de alcool, potrivit Cancan.ro. Chiar dacă Mihai Mincu a atras toate privirile, el nu a intrat în vorbă cu nicio domnișoară. Dimpotrivă! A preferat să rămână alături de prietenii săi cât timp a stat la localul de fițe din Capitală. Rămâne de văzut ce părere are Gigi Becali cu privire la faptul că ginerele său a mers să se distreze fără partenera de viață, mai ales că finanțatorul echipei roș-albastre nu este de acord cu petrecerile din cluburi.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !