joi 2 decembrie 10:18 PM

Abonare la google news

Gina Pistol, mesaj dur pe reţelele de socializare. Cu ce probleme s-a confruntat prezentatoarea TV în trafic


Gina Pistol a răbufnit pe reţelele de socializare. Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor săi faptul că a ieşit destul de rar din casă de când a devenit mamă, astfel a uitat cum e să stai în trafic. Se pare că recent a avut parte de o surpriză neplăcută care a făcut-o să reacţioneze destul de dur.


Gina Pistol are o relaţie apropiată cu fanii săi pe care îi ţine la curent cu activităţile pe care le desfăşoară zilnic. Iubita lui Smiley este foarte activă în mediul online mai ales de când a devenit mămică. Blondina obişnuieşte să împărtăşească cu prietenii virtuali momentele de bucurie prin care trece alături de fiica sa.

Însă astăzi, una dintre postările sale i-a îngrijorat pe fani.

Gina Pistol a decis că este momentul să facă câteva cumpărturi, astfel s-a urcat în mașină și a plecat la un supermarket din București. Numai că a uitat un mic detaliu: traficul din Capitală.

Deoarece parcarea magazinului era plină acesta a așteptat câteva minute, până când a observat că un domn vrea să plece. Surpriza mare a fost în momentul în care şi-a dat seama că bărbatul respectiv s-a răzgândit, astfel Gina a fost nevoită să aştepte eliberarea locului.

CITEŞTE ŞI: FOTOGRAFIA POSTATĂ DE SMILEY ȘI GINA PISTOL CU FETIȚA LOR. MICUȚA JOSEPHINE ESTE DE-A DREPTUL ADORABILĂ

„Vânez și eu un loc de parcare și aștept”

Deşi era destul de supărată din cauza faptului că a aşteptat aproape 10 minute, iubita lui Smiley a văzut partea plină a paharului şi a început să glumeacă pe tema acestui incident.

„Băi nene, nu știu dacă mi se întâmplă doar mie, dar de fiecare dată când vreau să merg la cumpărături, la un supermarket, găsesc parcarea plină. Bineânțeles, vânez și eu un loc de parcare și aștept ca omul respectiv să plece. Mă pun pe avarii lângă și aștept să plece, dar persoana respectivă are alte planuri. Nu vrea să plece atunci, vrea sa isi refaca viața, să facă un pui de somn, să dea 10 sms-uri, să tragă un pui de somn, sau cine stie ce vrea să facă, și uite-mă pe mine de 10 minute pe avarii. Că și eu mă încăpățânez și nu plec, nici eu nu vreau să renunț, neam! Deci mi se întâmplă doar mie”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

 

Sursă foto: Instagram

Cancan.ro