Abonare la google news

Gigi i-a făcut selecția lui Rădoi. ”Se bate cu orice selecționată a lumii”

Gigi Becali i-a dat de înțeles lui Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative, cum ar trebui să arate în viitor, în viziunea sa, echipa națională pentru a fi extrem de valoroasă.

Gigi i-a făcut selecția lui Rădoi: șase de la FCSB!

Patronul celor de la FCSB i-a sugerat finului său că șase dintre jucătorii pe care îi are în lot ar trebui să ajungă la naționala țării. Acesta este modul prin care obișnuiește omul de afaceri să își promoveze perlele.

Gigi Becali este de părere că vizibilitatea prin prezența la națională reprezintă o soluție pentru a-i vinde ulterior celor șase jucători pe sume uriașe în străinătate. Tocmai de aceea, el insistă că mai mulți componenți ai grupării antrenate de Toni Petrea ar trebui să ajungă să joace pentru reprezentativa tricoloră.

Citeste si:  Diego Maradona şi restul lumii. Şi de ce nu mai poate fi egalat de nimeni, niciodată

Și pentru că tot am vorbit despre ei, vă spunem că Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Florin Tănase și Octavian Popescu ar trebui să fie convocați în echipa națională de seniori după părerea finanțatorului echipei roș-albastre.

La rândul său, Adrian Mutu a spus, într-un interviu acordat exclusiv playsport.ro, că Octavian Popescu a fost luat în calcul pentru Campionatul European de tineret, unde România va juca la finalul lunii, în Budapesta, trei meciuri în șapte zile.

Este pe lista mea, asta vă pot spune. L-am urmărit, a făcut câteva meciuri foarte bune. Am deja creionat un lot, dar nu am luat o decizie finală. Voi avea o discuție și cu Mirel, vom vedea de ce jucători are nevoie. În funcție și de acest lucru, voi lua o decizie.”, a declarat Adrian Mutu, în EXCLUSIVITATE pentru playsport.ro.

Nicolae Dică îl laudă pe Octavian PopescuGigi Becali i-a recomandat șase jucătorii săi lui Mirel Rădoi

Citeste si:  Tradiții și obiceiuri de Anul Nou în jurul lumii

”E echipa care se bate cu orice selecționată a lumii”

Patronul Gigi Becali susține că Olaru, Moruțan, Coman, Florin Tănase și Tavi Popescu ar trebui să fie convocați în naționala de seniori.

Am înțeles că vor să îi lase pe la Mutu (n.r.: la naționala U21 condusă de Adrian Mutu). Așa am înțeles, ca să se poată califica acolo. Dacă tot spun ‘reconstrucție’, nici măcar nu e reconstrucție. Peste un an, Nedelcu cred că poate să fie. Olaru, Moruțan, Coman, Tănase și Tavi Popescu nu au cum să lipsească de la națională. E echipa care se bate cu orice selectionată a lumii. Dacă mai trece un an, ei încă sunt copii, păi nu se pune nimeni cu ei!”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenție la ProX.

Citeste si:  Lt. col. dr. Valeriu Gheorghiță, anunțul momentului. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă vaccinul anti-COVID trebuie făcut în fiecare an

Citeste articolul pe PlaySport

 9 total views