joi 27 mai 6:00 PM

Abonare la google news

Gigi Becali vrea un fost dinamovist la FCSB! “Este liber? Mi-ați dat o idee”


Patronul Gigi Becali a anunțat că vrea un fost dinamovist la FCSB! De altfel, el a tot spus că intenționează să întărească lotul pentru a putea câștiga Conference League.


Gigi Becali vrea un fost dinamovist la FCSB!

După ce a pierdut din nou titlul în fața CFR-ului, latifundiarul din Pipera și-a pus în gând să transfere mai mulți jucători pentru a fi sigur că va avea șanse mai mari în viitorul campionat, și, cu ”ajutorul celui de sus”, poate formația roș-albastră va reuși să câștige campionatul, pentru prima dată după șapte ani de secetă.

După ce l-a adus pe Andrei Cordea, extremă de picior stângă de la Academica Clinceni, patronul FCSB-ului vrea să mai aducă încă doi jucători de la Sepsi OSK. Mai precis, este vorba despre Branislav Ninaj și Andrei Dumiter. Dar asta nu e tot! De curând, au apărut informații potrivit cărora, finanțatorul celor de la FCSB și-a propus să transfere un fost dinamovist la FCSB!

Domnul Becali se interesează de Dumiter și Ninaj, l-a mandatat pe Florin Vulturar să ne întrebe de cei doi jucători. Noi am fi de acord să îi cedăm. Până la urmă orice jucător este de vânzare atât timp cât se plătește un preț corect. Ar fi prea mult să spunem că e ceva concret. Nu e o ofertă, ci doar o discuție.”, a precizat directorul sportiv de la Sepsi OSK, conform gsp.

Dorin Rotariu s-a despartit marti de Astana, liderul din campionatul kazah, dupa ce a depus un memoriu din cauza unor probleme financiareDorin Rotariu s-a despărțit marți de Astana, liderul din campionatul kazah, după ce a depus un memoriu din cauza unor probleme financiare

“Este liber? Mi-ați dat o idee”

În ceea ce privește dinamovistul pe care omul de afaceri și-a pus în gând să îl aducă la echipa roș-albastră, Gigi Becali a ezitat să ofere prea multe detalii. În schimb, a subliniat că va spune totul după ce va avea contractul semnat.

Cu siguranță voi mai transfera, dar nu vă mai spun vouă. Să semneze mai întâi și mai vedem.”, a menționat patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

În momentul în care a fost întrebat despre Dorin Rotariu, Gigi Becali a părut că se luminează la față.

Da? E liber Rotariu? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”, a mai spus Becali, conform celor de la digisport.ro.

Gigi Becali l-a vrut pe Rotariu și în trecut. La acel moment, finanțatorul FCSB-ului era dispus să achite și suma de două milioane de euro pentru o repatriere a fotbalistului de la FC Bruges.

Playsport.ro