luni 23 august 5:35 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, un nou „tun” financiar. Ce spune Dumitru Dragomir: „Nu are nimeni atâta avere în țara asta”


Gigi Becali, un nou „tun” financiar. Dumitru Dragomir susține că patronul FCSB are o avere consistentă, motiv pentru care şi-a permis o astfel de clauză. Fostul președinte al LPF a dezvăluit că milionarul din Pipera ar fi vândut o semnificativă suprafață de teren în schimbul căreia s-ar fi ales cu o sumă foarte mare de bani.


Gigi Becali, un nou „tun” financiar

Gigi poate ține echipa (n.r. – FCSB) 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante. Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are ăsta…. Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a precizat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Gigi Becali schimbă antrenorul la FCSB: „Da tată, Edi a semnat! Este noul antrenor FCSB!

Anamaria Prodan, în război cu Gigi Becali

Anamaria Prodan continuă declaraţiile belicoase, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va năşi pe Laurențiu Reghecampf dacă se va recăsători. A catalogat afirmaţiile patronului FCSB drept „circ ieftin” şi a spus în stilul ei deja cunoscut: „să mă anunțaţi când e nunta ca să vin și eu”.

Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim şi realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu acordat Digisport.

Romaniatv.net