20 mai 1:55 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, tranșant în „războiul” Mustață

Gigi Becali, tranșant în „războiul” Mustață – Șumudică: „La poliție! Arestați și gata!”. Numele noului tehnician al FCSB a stârnit revolta fanilor. Cunoscut pentru trecutul său rapidist și declarațiile contra roș-albaștrilor, Șumudică este contestat vehement de Peluza Nord, condusă de Gheorghe Mustață. Dar Gigi Becali a intervenit, la rândul său, tranșant, amenințându-l pe liderul galeriei cu închisoarea.

Gigi Becali, tranșant în „războiul” Mustață – Șumudică

Miros de „praf de pușcă” la FCSB. Gigi Becali, tranșant în „războiul” Mustață – Șumudică. Numirea ultimului în funcția de antrenor al roș-albaștrilor, i-a revoltat pe ultrasii FCSB. Aceștia nu acceptă ca un tehnician cu trecutul anti-stelist/fcsb-ist ca al lui Șumi să vină în locul lui Toni Petre. De altfel, într-o declarație dată în exclusivitate pentru Playsport, Gheorghe Mustață, a respins categoric „varianta Șumudică”.

Ce să caute domnul Şumudică la noi? Că ne-a înjurat o viaţă întreagă. Nu ştie că n-are nicio şansă cu noi? N-a zis el că… ? Să se ducă la Rapid, că a intrat Rapid în Liga 1. De ce nu merge la Rapid? Pe noi ne-a înjurat toată viaţa lui. Noi ce să facem? Ne-a înjurat toată viaţa şi noi să-l aplaudăm acum?  Bravo lui pentru performanţele pe care le-a făcut. Nici cu omul Şumudică nu avem nimic, dar nu la noi. Aici e Steaua, că mai zicea că FCSB nu e Steaua. Cred că a confundat echipele. Ne-a înjurat pe toţi. Cum să vină la noi? Să vină, dacă îşi asumă… Noi gândim cu sufletul, nu cu buzunarul, a declarat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Gigi Becali, tranșant în „războiul” Mustață - Șumudică: „La poliție! Arestați și gata!”Gigi Becali, tranșant în „războiul” Mustață – Șumudică. Antrenorul a declanșat un veritabil conflict în clubul roș-albastru

„La poliție! Arestați și gata!”

Dar nici replica lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptată. Se știe că patronului FCSB nu-i plce să-i „sufle nimeni în ciorbă”. Nici să îi conteste vreo decizie, indiferent care ar fi ea. Așa că Becali a cerut ca Poliția să se autosesizeze, în caz că fanii fac amenințări.

Eu nu mă mai cert cu nimeni. De aia există Miliția, Jandarmeria. Să se autosesizeze și arestați direct! Gata! Pentru că se mă cert? Suntem pe câmp, în junglă? Poți să ceri demisia, dar nu amenințări. Trebuie arestați! Uite-l pe Mustață. Trimite-i pachete la pușcărie, trimite-i 1.000 de lei pe lună la pușcărie… Nu îmi mai pun mintea cu el! Direct la poliție. Am avut eu vreo treabă cu galeria? Patronul, patron, angajații sunt angajați, suporterii sunt suporteri. Poți să ceri demisia, dar de unde? De la Mustață de acasă?”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Becali i-a trimis pe fani să susțină „Steaua Armatei”, dacă nu le convine ce decide el în clubul său.

Dacă nu îți convine, du-te, tată, la CSA! Pe mine mă deranjează doar amenințările. O singură declarație dacă fac îl mai costă 5-6 ani de pușcărie. Stai, tată, la familia ta. Mi-e milă de el, i-am tot trimis bani. Eu sunt FCSB, nu CSA. Cu forța ne obligă ei? Să ne frică de ei sau ce? Ei vor cu forța. La mine au trecut timpurile, la mine e Miliția, legea, reclamația. Am mai făcut eu odată, mi-am luat mașina și am făcut pușcărie. Nu mai fac altceva. Pe mine dacă mă ameninți, pac Miliția și reclamație”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate

Miercuri seară, Gigi Becali l-a anunțat pe Marius Șumudică drept noul antrenor de la FCSB în locul lui Toni Petrea. Decizia i-a înfuriat pe fanii echipei, dar aruncă și un mare semn de întrebare în privința viitorului lui MM Stoica, managerul general al clubului. Între acesta și Șumudică s-a purtat, de-a lungul anilor, un adevărat război al declarațiilor.

Citeste articolul pe PlaySport