Abonare la google news

Gigi Becali sare la gâtul antrenorului Stelei: „Cum vrea nenea Oprița să promoveze? Să o trimită FRF pe FCSB 2 în seriile din Moldova? Jucați pe teren, nu mai dați din gură!” | EXCLUSIV

Daniel Oprița, deși a spus că este gata cu Steaua pentru meciurile cu FCSB 2, totuși s-a plâns de faptul că FRF putea să evite ca cele două echipe să se întâlnească în aceeași serie și să existe posibilitatea să dispute astfel mai multe meciuri una împotriva celeilalte.

CSA Steaua primește vizita celor de la FCSB 2 sâmbătă, 13 martie, ora 15.00, într-un meci din Seria 4 a Ligii 3, iar Daniel Oprița și-a arătat nemulțumirea față de decizia luată de Federația Română de Fotbal. În ultima perioadă între Oprița și oficialii celor de la FCSB au avut loc mai multe schimburi de replici,.

Gigi Becali continuă războiul cu CSA Steaua

Contactat de către ProSport, Gigi Becali nu a ezitat să le dea o replică celor din Ghencea. „Iar se plânge Oprița? Păi, băi, nenea Oprița unde voiai tu să o trimită FRF-ul pe FCSB 2? În seriile de prin Moldova? Voi câte mai vreți? Vreți stadionul Ghencea doar pentru voi, vreți să promovați fără să fi dat peste noi, ce mai vreți voi?

Nu vreți și jucători de la noi? Salarii de barosani pe banii statului aveți, iar alții se chinuie de prin Liga 4 pe banii lor. Vezi că Mititelu a luat-o singur de jos și nu l-a ajutat nicio Primărie sau alte persoane de pe la Stat. A ajuns și la pușcărie și tot ține echipa pe banii lui. Le-a dat jucătorilor, antrenorilor și angajaților salarii din banii lui. Iar voi tot vă văitați. Jucați, tată, pe teren, iar dacă sunteți buni, promovați.

Dacă nu, atunci băgați încă o fisă de la anul. FRF-ul tot v-a păsuit, ce voiați să vă mai facă acum? Multe din Ghencea de acolo de la voi sunt făcute pe banii mei, că dacă nu eram eu se alegea praful pe acolo de mult. Dar lucrurile astea un alt nene pe nume Talpan nu le mai spune”, a mărturisit Gigi Becali pentru ProSport.

Nedelcu, Buziuc, Octavian Popescu vor juca la FCSB 2 în meciul cu Steaua 

Gigi Becali va trimite o serie de jucători importanți de la prima echipă pentru a putea să fie sigur că FCSB 2 va învinge Steaua lui Daniel Oprița.

Astfel, Alexandru Buziuc, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu, Ante Vukusic, Dragoș Nedelcu și Gabriel Simion ar putea fi pe teren la duelul programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport 1.

 

Citeste articolul pe ProSport