vineri 4 iunie 9:12 PM

Abonare la google news

Gigi Becali s-a luptat cu un alt club din Liga 1 pentru transferul lui Stipe Vucur! Descriere inedită: „Seamănă cu Szukala”

Stipe Vucur (29 de ani) a semnat pe un an cu FCSB și urmează să facă pereche în centrul defensivei cu Alexandru Crețu, transferat și el în această vară de roș-albaștri.


Impresarul Florin Vulturar l-a propus la FCSB, iar în cadrul emisiunii Prosport.ro LIVE a explicat că Vucur a avut și altă ofertă din Liga 1 și a vorbit despre motivele care l-au determinat să accepte oferta vicecampioanei României.

„Vucur seamănă cu Szukala! A fost dorit și de Sepsi”

Mai mult, Florin Vulturar susține că noul fundaș de la FCSB seamănă ca stil de joc cu Lukasz Szukala, fotbalist care a impresionat în perioada 2012-2014 la echipa patronată de Gigi Becali.


„E un jucător interesant pentru România, nu e un Sergio Ramos, dar un jucător care a jucat peste 150 de meciuri în liga a doua din Germania, poate fi un jucător bun pentru România. Nu e așa ușor să transferi un fotbalist din liga a doua din Germania în România. Are 28 de meciuri la Kaiserlautern, are și în Bundesliga 30 de meciuri.

Îl urmăream de mult timp, în ultima săptămână a fost în discuții și cu o formație din Austria, prima ligă, o echipă foarte bună. El a discutat și cu o altă echipă din România, Sepsi, dar atunci nu voia să vină în România. Dar FCSB e un nume mare din România, probabil asta l-a determinat să vină.

Seamănă cu Szukala, nu are cea mai bună viteză din lume, dar e un jucător interesant dacă reușește să se integreze, nu e un jucător rău. Încă nu a venit. A venit liber, a terminat contractul în Germania”, a declarat Florin Vulturar la Prosport.ro LIVE.

Prosport.ro


Stirile.eu