Abonare la google news

Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1. Acum costă de şase ori mai mult

Gigi Becali nu are mereu „ochiul format” la fotbaliști, drept dovadă că mai și greșește. Finanțatorul FCSB regretă că nu a pus „mâna” la momentul potrivit pe cel mai bun jucător din Liga 1. Cât de aproape a fost fostul jucător de la Viitorul să îmbrace tricoul „roș-albastru”.

Gigi Becali a fost la un pas să-l aducă la FCSB pe Alex Cicâldău

Gigi Becali a fost la un pas să-l cumpere pe Alex CicâldăuGigi Becali a fost la un pas să-l cumpere pe Alex Cicâldău

Patronul FCSB regretă că nu a avut inspirația să accepte propunerea venită din partea managerului lui Alex Cicâldău. Dacă Gigi Becali l-ar fi luat pe actualul jucător al Universității Craiova, probabil „roș-albaștrii” s-ar fi mândrit astăzi cu primii patru cei mai buni fotbaliști din România. Propunerea a venit în vara anului 2018, atunci când Viitorul l-a vândut pe mijlocașul central în Bănie, dat fiind faptul că FCSB l-a refuzat.

În 2018, Alex Cicâldău era cotat la 1,7 milioane de euro, iar astăzi ajunge la 6,5 milioane de euro. Este cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, potrivit site-urilor de specialitate. El este urmat în clasament Top 5 de: Florinel Coman (5 milioane de euro), Florin Tănase (5 milioane de euro), Darius Olaru (3,5 milioane de euro) și Andrei Burce (3,3 milioane de euro).

”Înainte să-l vândă Viitorul, impresarul lui m-a întrebat: ‘Gigi, te interesează?’. Am zis că nu, pentru că încă nu confirmaseră Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu. Am zis: ‘Ce fac, mă?’. Îmi plăcea de el. Mereu mi-a plăcut şi l-am lăudat. E luptător şi face travaliu la mijloc. Asta îmi trebuie şi mie”, a povestit Gigi Becali, într-un interviu acordat în mai 2019.

Alte creşteri semnificative ale cotelor:

Andrei Burcă (CFR Cluj) – de la 2,5 – la 3,3 mil. E
Deian Sorescu (Dinamo) – de la 1 – la 1,4 mil. E
Alexandru Păun (CFR Cluj) – de la 1,5 – la 1,8 mil. E
Andrei Ciobanu (Viitorul) – de la 1,2 – la 1,5 mil E
Ronaldo Deaconu (Gaz Metan) – de la 600.000 – la 900.000 E
Cea mai mare creştere a cotei în rândul fotbaliştilor români a înregistrat-o Răzvan Marin. Personajul negativ din amicalul contra Georgiei, unde a ratat o lovitură de la 11 metri. Cota lui Marin a crescut cu 3 milioane de euro, de la 12 la 15 milioane de euro! În acest moment, mijlocaşul lui Cagliari este cel mai scump fotbalist român!

Top 5 cei mai scumpi jucători români:

Răzvan Marin – 15 mil. E
Dennis Man – 10 mil. E
Valentin Mihăilă – 8,5 mil. E
Alexandru Mitriţă – 7 mil. E
Alexandru Cicâldău – 6,5 mil. E
Vlad Chiricheş: de la 5 – la 3,5 mil. E
Dennis Man: de la 11 – la 10 mil. E
Ionuţ Radu: de la 7 – la 6 mil. E
Ştefan Radu: de la 2,5 – la 2 mil. E

Citeste articolul pe PlaySport