3 iunie 8:00 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, reacționează după ce Marius Șumudică a ajuns la CFR Cluj: „L-a luat la sentiment! M-a scăpat să arunc o grămadă de bani pe el!” Cine l-a întors pe antrenor din drumul spre FCSB

Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj, după ce a fost la un pas de FCSB. Gigi Becali a reacționat pentru ProSport și spune că nu regretă că l-a ratat pe tehnicianul care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu. Omul de afaceri știe și motivul pentru care antrenorul s-a răzgândit.

Marius Șumudică este noul antrenor al lui CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de ProSport. Tehnicianul are planuri mari. Vrea să se califice cel puțin în Europa League, dar a anunțat că titlul, Supercupa și Cupa României sunt obiectivele sale.

Șumudică i-a transmis și un mesaj lui Gigi Becali, după ce acesta l-a acuzat că a licitat în negocierile din urmă cu câteva zile.

Gigi Becali, reacție dură după ce Marius Șumudică a ajuns la CFR Cluj: „M-a scăpat să mai arunc o grămadă de bani pe el!”

Omul de afaceri din Pipera crede că CFR Cluj nu mai poate ține ritmul încă un sezon, după performanțele obținute de Dan Petrescu și Edi Iordănescu.

„Ce vreți să fac acum? Asta este situația. Vreți să plâng după Șumudică? Nu tată! Și nici nu o să mă cert cu Șumudică că s-a dus la CFR.

Până la urmă, m-a scăpat să arunc cu o grămadă de bani pe el, dar cineva mi-a zis că și Corsicanu ăla și-a băgat coada. Iar eu cred că așa este. L-a luat Corsicanu ăla la sentimente, că ei sunt rapidisti și așa mai departe, dar până la urmă poate că mi-au făcut amândoi un bine și nu mai arunc cu sutele de mii pe Șumudică.

El e antrenor bun, dar acolo Dan Petrescu și Edi Iordanescu au stors totul din CFR. Cât să mai câștige CFR-ul campionatul?”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Șumudică, replică pentru Gigi Becali: „Mi-am dat seama ce fel de oameni sunt!”

Marius Șumudică (50 de ani) i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a acuzat că licitează, după ce tehnicianul i-a refuzat oferta. Noul antrenor al campioanei Ligii 1 spune că nu a avut nicio ofertă din Liga 1 în momentul negocierilor cu omul de afaceri din Pipera.

„Nu are nicio importanță ce bonusuri am, ce bani voi câștiga. Sunt niște condiții extraordinare pentru România. Îl auzeam și pe domnul Becali, spunea că i-am zis că jur, că ceva de genul ăsta. Eu nu aveam în momentul ăla nicio ofertă de la CFR Cluj, nu s-a pus problema unei licitații.

Ce am vorbit, am bătut palma. Din momentul ăla, cuvântul a ținut loc de acte. Mi-am dat seama de fel de oameni sunt”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Citeste articolul pe ProSport