luni 24 mai 9:24 AM

Abonare la google news

Gigi Becali, război total cu CSA Steaua pentru stadionul din Ghencea! Măsura pe care o va lua patronul FCSB-ului: „Facem reclamație!”


Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat măsura pe care o va lua, dacă administratorii stadionului „Steaua” vor face tarife preferențiale pentru închirierea arenei.


Cei de la CSA Steaua spun că FCSB nu ar avea dreptul să joace pe noul stadion din Ghencea, însă echipa lui Gigi Becali susține contrariul.

Deși Gigi Becali a anunțat, în nenumărate rânduri, că nu își dorește ca echipa sa să joace pe noua arenă, suporterii formației roș-albastre nu sunt de aceeași părere.

Gigi Becali, război total cu CSA Steaua pentru stadionul din Ghencea

Latifundiarul din Pipera susține că inclusiv CSA Steaua va trebui să plătească chirie, dacă va juca pe arena din Ghencea. Ba mai mult, acesta este pregătit să facă reclamație, în cazul în care administratorii stadionului vor face tarife preferențiale pentru închiriere.

„Să văd dacă mă conving ei pe mine să joc eu în Ghencea, să vedem de unde o să își scoată banii pentru că stadionul ăla e făcut din bani publici, dacă fac asociație privată, ei trebuie să plătească acolo.

Credeți că CSA nu trebuie să plătească acolo? Vă înșelați. Nu pot face tarif preferențial că e din bani publici. Dacă fac așa ceva, facem reclamație și vedem avantajele care sunt.

Nu am avut nicio discuție, dar am înțeles că generalii vorbesc între ei că trebuie să îl roage pe Becali să joace că nu pot să susțină investiția. Eu vreau să joc la Arcul de Triumf.

Nu mai vreau scandal, eu am trei stadioane acum. O să jucăm pe Național Arena, o să izbucnească prețurile la jucători în 6-7 luni, oamenii au dragoste de fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali, anunț neașteptat după ce FCSB a pierdut din nou titlul

Omul de afaceri susține că FCSB va câștiga la pas campionatul, în următorii ani. În plus, omul de afaceri susține că „perlele” Octavian Popescu și Olimpiu Moruțan vor pleca, de la FCSB, pentru 50 milioane de euro, respectiv 20 de milioane.

„Cu copiii ăia care au fost anul trecut, vom lua campionatul la 10-15 puncte, la pas. Nu mai poate să stea nimeni în calea lui Olaru, Tavi Popescu și Tănase. O să iau doi fundași centrali și un atacant. Când să discut (n.r. cu Dinu Todoran)? Că nu am discutat cu el. Era Negoiță și spunea: «Domne, ăsta e bugetul pe anul ăsta». Era Copos: «Ăsta e bugetul pe anul ăsta». Și toți au falimentat. Bine mă, a câștigat CFR-ul (n.r. campionatul). Pai, ce vrea? Să fie dator sau să aibă zece milioane în cont.

Băieții ăia (n.r. suporterii), care vor titlul, vor lua titlul cinci ani la rând, fără drept de apel. Dacă îmi dă 50 pe Popescu, îl vând. Pe Moruțan îl dau pentru 20 de milioane. Nici nu vreau să îi vând, eu vreau să iau campionatul și să-i vând la anul in Liga Campionilor”, a mai spus Gigi Becali.

Prosport.ro