marți 19 octombrie 1:06 PM

Abonare la google news

Gigi Becali nu se opune transferului lui Ronaldo Deaconu la FCSB: „Am vorbit cu oamenii din club să-l studieze! Eu nu-l știu”

Gigi Becali nu se opune transferului lui Ronaldo Deaconu la FCSB! Patronul roș-albaștrilor nu l-a studiat îndeajuns de bine pe fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaș încât să-și dea cu părerea, așa că se va baza pe mâna colaboratorilor săi de încredere.


Dacă Mihai Stoica va decide, împreună cu oamenii din staff, că echipa are nevoie de Ronaldo Deaconu în iarnă, Gigi Becali pare dispus să se așeze la o runde de negocieri cu gruparea de care aparține.

Ronaldo Deaconu este unul dintre cei mai în formă jucători ai începutului de sezon, cu 2 goluri (superbe, contra lui Dinamo) și 5 pase decisive în primele 12 etape din Liga 1.


Ronaldo Deaconu, din iarnă la FCSB?

Gigi Becali a declarat, luni, într-o intervenție la Realitatea Sportivă, că îl aduce pe Ronaldo Deaconu la FCSB, dacă îl mai cheamă și Andrei. Întreaga discuție a fost într-un spirit de glumă, însă totul va putea deveni real din iarnă, dacă Edi Iordănescu va decide că are nevoie de nevoie de ajutorul unui jucător de profilul lui Deaconu.

„A fost o glumă cu Deaconu. Mi-au spus că îl cheamă și Andrei, iar eu, atunci, am spus că dacă îl cheamă așa, îl luăm. Toate cuvintele mele sunt răstălmăcite, d-asta nici nu mai vreau să intru în direct. Nici nu-l cunosc, nici nu-l știu. Știu că e tatăl lui la SRI nu știu ce, ofițer. Acum, în iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze, cică e foarte bun. Eu nu-l știu. Dacă o să-l vrea Edi, întrebați-l pe el, eu nu știu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Când iau un jucător, iau ceva de excepție, care-mi place mie. Avem jucători, mulți jucători tineri.”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Ronaldo Deaconu are 24 de ani, este cotat de Transfermarkt.de la 1 milion de euro, iar în carieră a mai evoluat pentru juniorii de la Steaua, Viitorul Constanța, Feyenoord, Twente, dar și pentru echipele de seniori de la ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi, iar acum Gaz Metan.

Prosport.ro


Stirile.eu