Abonare la google news

Gigi Becali, mesaj categoric legat de transferul lui Budescu la FCSB: „Am vorbit cu el”. Ce nu va face niciodată: „Să fie clar pentru toată lumea” + Ce spune despre derby-ul cu Craiova

Gigi Becali a dezvăluit pentru ProSport că îl va aduce pe Constantin Budescu la FCSB doar din postura de fotbalist liber de contract și că nu dorește să intre într-o licitație cu CFR Cluj.

Denis Alibec s-a transferat recent la CFR Cluj, iar Gigi Becali a mărturist pentru ProSport în urmă cu câteva zile că în mod sigur Marius Șumudică îl vrea și pe Constantin Budescu la echipa sa.

Patronul vicecampionilor a spus că-l vrea pe Constantin Budescu la FCSB, dar doar în anumite condiții.

Gigi Becali, mesaj categoric în legătură cu transferul lui Constantin Budescu. „Îl aduc la FCSB doar dacă poate pleca liber de contract de la arabi!”

Gigi Becali a mărturisit că nu intenționează să liciteze cu oficialii celor de la CFR Cluj, dar e convins că nici campionii nu sunt dispuși să dea o sumă de transfer pentru a-l aduce pe Budescu.

„Eu am vorbit clar cu Budescu, iar băiatul știe că îl vreau, însă nu doresc să dau o sumă de transfer pe el la arabi. Am înțeles că el mai are contract acolo încă un an, iar dacă ar putea să plece de acolo liber de contract, atunci îl vreau la FCSB.

Dar să mă vedeți pe mine că intru în vreo licitație cu CFR , nu tată! Lucrul ăsta nu o să îl fac niciodată și să fie clar pentru toată lumea. Să vedem noi dacă nenea Șumudică își permite să dea bani pe el. Dar vedeți că Budescu are și un salariu mare la arabi și nu vine el în România pe 15.000 – 18. 000 de euro. A, dacă Șumi îi dă vreo 30 de mii de euro pe lună, atunci să se ducă la ei”, a declarat Becali.

„Nici nu mă gândesc să nu-i batem pe olteni!”

Gigi Becali a vorbit pentru ProSport și despre meciul cu Universitatea Craiova, joc care se va disputa duminică, de la ora 21:30. „Nu mă interesează că au pierdut ei cu albanezii, pe mine mă interesează să îi batem noi. Nici nu mă gândesc să nu câștigăm cu oltenii. Anul ăsta vreau să câștigăm campionatul și nu mai vreau să terminăm pe locul doi. Meciul nu o să fie ușor, dar nici imposibil de câștigat”, a mai spus Becali.

Citeste articolul pe ProSport