joi 29 iulie 1:00 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, luat la rost de presa din Cehia după ce a anunțat că renunță la Zdenek Ondrasek. „Nu este de mirare! Decizii nebunești”

Gigi Becali a anunțat că va renunța la Zdenek Ondrasek, iar presa din Cehia l-a luat la rost pe finanțatorul FCSB,


Latifundiarul din Pipera a anunțat că dorește să îi rezilieze contractul lui Zdenek Ondrasek, după ce i-a adus la FCSB pe Andrei Burlacu și Ivan Mamut, fără să țină cont că atacantul ceh a jucat doar 68 de minute pentru vicecampioana României.

Zdenek Ondrasek a ajuns la FCSB pe 28 iunie 2021, dar atacantul care are prezențe și în tricoul echipei naționale a Cehiei are zilele numărate la gruparea roș-albastră.


Gigi Becali, luat la rost de presa din Cehia după ce a anunțat că renunță la Zdenek Ondrasek

După ce a anunțat că va renunța la serviciile lui Zdenek Ondrasek, Gigi Becali a fost luat în vizor de jurnaliștii din Cehia. „Clubul va rezilia după doar două meciuri. Controversatul patron de la FCSB, Gigi Becali, vrea să îl dea afară”, a fost primul paragraf al cehilor de la Sportyzive.

Mai mult, jurnaliștii ceh nu au fost surprinși de ultima decizie luată de Gigi Becali și au enumerat mai multe episoade ale finanțatorului FCSB care este cunoscut „pentru deciziile nebunești”.

„FCSB este condusă de controversatul patron, Gigi Becali, cunoscut pentru deciziile nebunești și pentru controverse. De exemplu, politician, om de afaceri și patron de club, toate într-o singură persoană, a cumpărat la un moment dat trei fundași stânga într-o singură perioadă de transferuri, deși prelungise deja cu doi jucători. De asemenea, se implică activ în schimbările efectuate în timpul partidelor și chiar și în ceea ce privește partea tactică.

Becali l-a umilit și pe fostul căpitan de la FCSB, Mihai Bălașa, pe care nu l-a plăcut deloc și căruia i-a oferit 30 de mii de euro pentru a accepta transferul la echipa rivală, Universitatea Craiova. Astfel, nu este de mirare că aventura în România a fostului internațional ceh, supranumit Kobra, s-a sfârșit înainte de a începe cu adevărat”, au scris cei de la Sportyzive.

Prosport.ro


Stirile.eu