Abonare la google news

Gigi Becali laudă proiectul de fuziune dintre Farul și Viitorul: „O să vină să se lupte cu noi!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit la superlativ despre proiectul de fuziune dintre Farul și Viitorul.

De mai mulți ani, Farul Constanța se luptă pentru revenirea în Liga 1, însă fără succes.

Astfel că, o fuziune cu FC Viitorul, ar readuce una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal ale Constanței pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gigi Becali laudă proiectul de fuziune dintre Farul și Viitorul

Omul de afaceri consideră că fuziunea dintre Farul și Viitorul este o mișcare înțeleaptă. Acesta susține că formația, care va reieși în urma fuziunii dintre cele două echipe, se va lupta la câștigarea campionatului.

„E cea mai înțeleaptă decizie că o să fie doar Farul. O să aibă și sprijinul primăriei, e și Ciprian acolo cu bani, se și pricepe la fotbal. Nu mai e doar Hagi. Dacă fac combinația asta, o să vină să se lupte cu noi. Deja alta e situația dacă se face combinația”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, tot mai aproape să se realizeze

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului FC Viitorul, susține că există interes dinspre ambele părți, astfel că o fuziune între Farul Constanța și FC Viitorul ar putea să se întâmple.

„Gică nu își poate nega originile. Acolo a început fotbalul, de acolo s-a lansat în lumea mare a fotbalului. Farul este în inima lui, el este, cum îi place să spună, un copil al Dobrogei. E clar că totul, în ultimii 40 de ani, se leagă de numele lui în Constanța.

Există jucători împrumutați, am ajutat o dată așa, în ultimul moment, cu acceptul pentru a juca meciurile la Ovidiu. Chiar dacă nu s-a întâmplat, era o cerință pentru obținerea licenței, accept fără de care nu o primeau. Lucrurile au fost întotdeauna clare și apropiate.

Nici nu mai contează cum au pornit lucrurile, există interes dinspre toate părțile implicate, să spun așa. Și dinspre cele două cluburi, și dinspre autorități și bineînțeles că, cred eu, fără să am informații clare din mijlocul suporterilor, tot ce înseamnă suporteri adevărați ai Farului și-ar dori să aibă în Constanța o echipă puternică, o echipă care să concureze că în vremurile de demult”, a declarat Cristian Bivolaru, la PRO X.

Citeste articolul pe ProSport