3 iunie 11:12 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, impresionat de noul Constantin Budescu: „L-am urmărit la națională! Știe cum vreau să îl transfer” Anunțul patronului FCSB

Gigi Becali nu renunță la visul readucerii lui Constantin Budescu la FCSB. Omul de afaceri a recunoscut pentru ProSport că l-a urmărit special pe mijlocașul arabilor de la Damac în meciul amical pierdut de România, 1-2, cu Georgia.

Constantin Budescu (32 de ani) este decis să revină în fotbalul mare. Fostul campion al Ligii 1, cu Astra Giurgiu, a declarat în mai multe rânduri că abia acum va începe să arate adevărata lui valoare. Mijlocașul a fost om de bază în misiunea imposibilă de salvare de la retrogradare cu Damac, în campionatul Arabiei Saudite.

Mai mult de atât, Constantin Budescu a câștigat și un pariu personal. A renunțat la kilogramele în plus și se arată în cea mai bună formă posibilă.

Gigi Becali, impresionat de noul Constantin Budescu: „L-am urmărit la națională! Știe cum vreau să îl transfer” Anunțul patronului FCSB

Mirel Rădoi nu a fost insensibil la forma lui Budescu și l-a convocat pentru amicalele cu Georgia și Anglia. Mijlocașul a avut și un fan special, în persoane lui Gigi Becali. Omul de afaceri dezvăluit pentru ProSport că are o înțelegere cu jucătorul, în vederea unui transfer:

„L-am urmărit pe Budescu la națională. Aflasem că slăbise și mi-a plăcut cum s-a mișcat. El știe care au fost discuțiile noastre și știe cum vreau eu să îl transfer”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Mirel Rădoi l-a introdus pe teren pe Constantin Budescu în minutul 58 al amicalului cu Georgia, în locul lui Alex Maxim. Mijlocașul nu și-a trecut numele pe tabelă, dar a avut câteva acțiuni periculoase și a smuls laudele oamenilor de fotbal

Constantin Budescu, impresionat de Mirel Rădoi

Georgienii au deschis scorul în minutul 61, prin reușita lui Mikautazde, și au dus scorul la 2-0, în minutul 72, prin Aburjania. Andrei Ivan a redus din diferență, în minutul 78.

„Nu sunt trist, pentru că am făcut un joc bun de pregătire. Eu vin pentru prima dată aici și m-a surprins plăcut Mirel Rădoi. Nu ne temem că l-am putea pierde pe selecționer.

O să mergem în Anglia să jucăm la fel și, de ce nu, să obținem un rezultat bun. Per total, din ce am simțit eu pe teren, lucrurile au fost spre bine. În seara asta am avut mulți prieteni în tribune, cred că 20-30% din stadion”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului.

Citeste articolul pe ProSport