miercuri 13 octombrie 1:00 PM

Abonare la google news

Gigi Becali îi amenință pe Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu cu plângeri penale. „Nu vreau să-mi moară fotbaliștii așa cum a murit Ekeng de la Dinamo!”

Gigi Becali este în continuare foarte nemulțumit și a dezvăluit pentru Prosport.ro că nu se poate ca jucătorii care sunt vaccinați să nu mai fie obligați să se testeze. Acestuia îi este teamă că în cel mai scurt timp o să avem din nou în fotbalul românesc un alt „caz Patrick Ekeng”. Patronul FCSB le cere lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Gino Iorgulescu, conducătorul LPF, să se implice personal în schimbarea regulamentului, iar dacă nu o vor face atunci riscă să primească plângeri penale din partea sa.


FCSB va întâlni sâmbătă, de la ora 20:30, pe CS Mioveni, dar formația roș-albaștrilor nu o să fie condusă de antrenorul Edi Iordănescu, deoarece acesta este infectat cu Covid 19. În aceeași situație sunt și membrii din staff-ul său, dar și portarul Cătălin Straton.

După apariția cazurilor de COVID de la FCSB, Prosport.ro a luat legătura cu Gigi Becali, iar acesta s-a dezlănțuit la adresa ministrului, dar și a ceor doi capi din fotbalul românesc.


Gigi Becali îi amenință pe Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu cu plângeri penale. „Să nu creadă că pot face ce vor cu viețile jucătorilor! Și pe ministru îl voi trage la răspundere”

Gigi Becali este în continuare extrem de supărat pe actualul regulament și a dezvăluit pentru Prosport.ro ce intenționează să facă.

„Asta este viața și trebuie să trecem și prin Covidul ăsta, dar nu poți să faci în așa hal regulamentul. De aproape doi ani o ținem în circul ăsta, că ăsta nu mai este un fotbal normal.

(foto: Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu, președintele FRF, respectiv LPF)

Dacă ai vaccin făcut nu mai mai trebuie să te testezi, nu? Voi sunteți în toate mințile? Îi întreb și eu pe Burelanu, Gino și pe ministru. Ce o să faceți voi, că nu o să mai dureze mult, și o să vedeți că o să apară un nou caz Ekeng la noi. Ce o să faceți atunci? Iar mie dacă îmi va muri, Doamne ferește!, vreun fotbalist de la FCSB nu o să îi iert în viața mea pe Burleanu, Gino Iorgulescu și pe ministru. Schimbați, bă, cât mai este timp regulamentul că o să îi omorâți pe fotbaliști. Vor face aia infarct pe teren.

Dar, lasă că o să le fac eu plângeri penale lui Burleanu și Gino, nu o să îl las nici pe ministru.Către ăia de la minister am făcut deja un demers. Dar testați, bă, toți jucătorii înainte de meciuri. Cât vreți să mai urle Becali să vă trezească la realitate? Ce vreți să fac eu? Am zis să nu mai ies în presă să vorbesc. Am zis să stau să îmi văd de treaba și de viața mea, dar înnebunesc când văd ce se întâmplă la noi. Și apoi tot pe mine mă sunați, că uite domnul Becali ce s-a întâmplat, că uite domnul Becali ce cazuri de Covid au mai apărut…..Nu se poate așa ceva!”, a încheiat Gigi Becali.

 

Prosport.ro


Stirile.eu