marți 19 octombrie 1:12 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, furios! Ordinul pe care i l-a transmis în direct lui Edi Iordănescu. „Eu sunt patronul!”

În ultimele zile a apărut informația conform căreia relația dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu s-a răcit, iar o eventuală despărțire ar părea iminentă. Finanțatorul FCSB-ului a declarat recent că nu este foarte mulțumit de jocul prestat de echipa sa. Dar și că încă nu se vede contribuția antrenorului la acesta.


Gigi Becali a criticat din nou jocul echipei sub comanda lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a întărit acest mesaj printr-o nouă intervenție publică în cadrul unei emisiuni TV. Omul de afaceri a reiterat că nu îi place jocul arătat de FCSB în ultimele meciuri.

De asemenea, patronul vicecampioanei a spus iar și că își dorește ca echipa sa să țină mai mult de minge. Și chiar i-a dat un ordin lui Edi Iordănescu în acest sens.


Am spus așa: Nu sunt mulțumit de joc, dacă nu aș fi spus, aș fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine mă interesează posesia. Le-am spus tuturor antrenorilor și lui Edi. Mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul. Eu sunt patron și vreau să fie mingea la mine.

Ordinul meu este: Mingea la mine! Dacă nu câștigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viață. Sunt nemulțumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman și Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni. Între mine și Edi nu e nicio tensiune, dar dacă mingea nu va fi la mine, oricare ar fi antrenorul meu, eu voi fi nemulțumit”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Cum se apără Edi Iordănescu pentru jocul mai slab al echipei sale

Edi Iordănescu a avut totuși parte de un context special de când a venit la FCSB. El nu s-a putut baza aproape deloc pe trei dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu.

De asemenea, echipa roș-albastră se confruntă în această perioadă cu un nou focar de Covid-19. FCSB a avut la dispoziție doar 12 jucători la meciul cu CS Mioveni, câștigat cu scorul de 3-0, aspect subliniat și de Edi Iordănescu după partidă printr-un mesaj postat pe Facebook.

Ce trebuie să înţeleagă lumea este că problema mare nu o reprezintă doar absenţele de la un anumit joc sau faptul că de când am venit la echipa am avut probleme imense şi continue cu jucători accidentaţi şi covid, ci că procesul de pregătire este dat peste cap total. Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru, iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptămânile şi toate aceste lucruri ne afectează puternic.

După o pauză de două săptămâni, ai nevoie de cel puţin 2-3 săptămâni să te repui pe picioare, iar jocurile şi adversarii nu te aşteaptă. Oricum mergem cu încredere înainte!!”, a scris antrenorul FCSB-ului.

EXCLUSIV | Adevăratul motiv care a dus la adâncirea rupturii dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Playsport a aflat cum a stricat patronul FCSB relația cu antrenorul

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !