marți 5 ianuarie 10:11 AM

Abonare la google news

Gigi Becali, decizie de ultima oră în ceea ce-l privește pe Octavian Popescu! Ce salariu încasează mijlocașul din 2021 + Clauză uriașă în contract


Octavian Popescu a reușit să impresioneze în meciurile jucate în tricoul FCSB-ului, iar Gigi Becali a decis să îi mărească salariul și să îi pună o clauză uriașă în contract fotbalistului în vârstă de 18 ani.


Giovanni Becali a dezvăluit că Octavian Popescu a primit o mărire de salariu după ce a împlinit 18 ani pe 27 decembrie. Impresarul susține și că Gigi Becali i-a stabilit o clauză de reziliere greu de plătit.

După ce recent i se mărise contractul de la 1.000 la 3.000 de euro, Gigi Becali a decis să îi facă o nouă bucurie mijlocașului care a fost luat de latifundiarul din Pipera de la CS U Craiova. Astfel, acesta i-a mai dat 1.000 de euro în plus la salariul lunar al mijlocașului în vârstă de 18 ani care i-a impresionat pe toți oamenii din fotbalul românesc.

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Octavian Popescu și i-a pus o clauză de reziliere uriașă

„Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a vazut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe luna. Octavian Popescu urcă din ianuarie, ca să zic așa, la 4.000 de euro lunar! Progresul e evident, iar Gigi e foarte încântat de jucator”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

„Gigi, din câte știu, îi va trece și o clauză de reziliere în noile acte. Este undeva la 50-60 de milioane de euro, ceea ce arată încă o dată cât de mult îl apreciază vărul meu pe acest jucator de viitor”, a mai spus Giovanni Becali.

Gigi Becali, cucerit de Octavian Popescu

„Sunt unii jucători buni, foarte buni, dar sunt și unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu? Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de exceptie, de geniu. Numai Hagi a fost așa! Așa zic eu. Și Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este așa!”, a spus Gigi Becali, conform PRO TV.

Sursa: Prosport.ro