20 mai 2:30 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, criticat după ce a ales să folosească echipa a doua cu Universitatea Craiova. „Nu e pregătit să facă ceva cu adevărat important în fotbal”

Gigi Becali a fost criticat dur după ce a ales să folosească jucători de la echipa a doua a FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova.

Latifundiarul din Pipera a decis ca „vedetele” FCSB-ului să intre în vacanță chiar înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova și CFR Cluj, informație dezvăluită de ProSport, iar strategia acestuia a fost desființată de Mirel Albon.

Toni Petrea i-a avut la dispozițe de la echipa mare a FCSB-ului pe Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă, Gabriel Simion, Lucian Filip, Ionuț Vînă, Alexandru Buziuc, iar Mirel Albon a criticat decizia afaceristului din Pipera, toate acestea deoarece crede că era momentul să îi vadă la treabă pe fotbaliștii pe care urmează să se bazeze în sezonul 2021 – 2022.

Gigi Becali, criticat după ce a ales să folosească echipa a doua cu Universitatea Craiova

„Nu înţeleg strategia celor de la FCSB. Au fost în teren jucători care au fost umiliţi de către cei de la Afumaţi, au fost titulari în acel meci de baraj. Au fost jucători de care n-am auzit până acum, au jucat pe la juniori. Nu cred că ei şi-au pregătit această strategie dinainte, pentru că nu mai au şanse la titlu. Sunt decizii luate pe moment, la supărare. Cu astfel de strategie, nu poţi să obţii mare performanţă. Încă o dată, în această seară, FCSB ne-a arătat că nu e pregătită să facă ceva cu adevărat important în fotbal. Creşte jucători, vinde jucători, este foarte aproape de a câştiga titlul în fiecare an şi cam atât.

La ce s-a gândit FCSB în această seară? Patronul echipei a spus că nu mai vrea să joace cu tineri. Acum era momentul să vadă pe ce jucători se poate baza în sezonul următor, trebuia să joace cu echipa cea mai bună. Cred că a fost o mare greşeală a FCSB-ului”, a spus Mirel Albon, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

Citeste articolul pe ProSport