Abonare la google news

Gigi Becali confirmă ProSport și îl desființează pe Ante Vukusic: „Mai rămâne la FCSB doar ca să mai pună niște carne pe el!”

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Ante Vukusic! Patronul de la FCSB confirmă ProSport și anunță că atacantul adus de roș-albaștri în această iarnă nu va mai juca sub comanda lui Toni Petrea.

Ante Vukusic a fost ironizat de Gigi Becali, care i-a transmis fostului jucător din Serie A că o să mai apară doar la antrenamentele echipei.

Vârful pe care au pariat Toni Petrea și Mihai Stoica, după plecarea lui Dennis Man, a marcat împotriva lui Dinamo în preliminariile Europa League, pe vremea când antrenorul „câinilor” era Ioan Andone, iar gruparea din Ștefan cel Mare se lupta la titlu an de an.

Gigi Becali îl pune la zid pe Ante Vukusic și confirmă ProSpot: „Mai intră doar pe ușă, pe teren nu!”

Atacantul croat a fost foarte aproape de Sepsi, dar FCSB l-a deturnat din drumul spre Sfântu Gheorghe, iar acum Gigi Becali este decis să nu-i mai ofere nicio șansă croatului.

„Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe ușă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, a declarat Gigi Becali, conform GSP.

„Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB”, spunea Ante Vukusic, după ce a ajuns în România.

5 milioane de euro valora Vukusic în 2012. Acum, vârful mai este cotat la doar 450.000 de euro, conform Transfermarkt

Citeste articolul pe ProSport