Abonare la google news

Gigi Becali cheltuie sute de mii de euro pentru a-i aduce la FCSB. Ce sumă a achitat pentru Istrate

Gigi Becali cheltuie sute de mii de euro pentru a-i aduce la FCSB! „Mie când îmi place ceva, plătesc pentru plăcerea mea” – pare să fie deviza omului de afaceri, atunci când vine vorba de fotbaliști tineri și talentați.

Gigi Becali cheltuie sute de mii de euro pentru a-i aduce la FCSB. Ce sumă a achitat pentru Istrate

Gigi Becali nu se uită la bani și cumpără tot ce se anunță mai promițător pe piața tinerelor talente din România. Paradoxal, se pricepe mai bine la transferurile jucătorilor tineri, decât a demonstrat-o tranzacționând fotbaliști din America de Sud. Exemple: Dayro Moreno, Elton, Andrey, Arthuro etc.

Ultima reușită pare să fie reprezentată de „lotul Ardealul”, transferat la FCSB pentru 50.000 de euro. Cinci cei mai talentați tineri fotbaliști au ajuns la Academia FCSB, iar unul dintre a făcut, deja, pasul la echipa de seniori, informează gsp.ro.

Citeste si:  Reconstrucție majoră la Real Madrid! 6 staruri vor pleca de la echipă

Este vorba de atacantul Andrei Istrate (19 ani). A intrat în repriza secundă a meciului cu UTA Arad, din ultima etapă de campionat, câștigată de FCSB cu 1-0. Chiar a avut o ratare foarte mare, imediat cum a intrat, fiind blocat in extremis de veteranul Balauru, în duel unul contra unul.

Nu este prima dată când Andrei Istrate joacă în Liga 1. A fost a patra prezență, în care a adunat 200 de minute și un gol marcat. A punctat chiar în acest sezon, în înfrângerea cu Poli Iași, scor 2-5. În acest moment, Istrate este cotat de Transfermarkt la 50.000 de euro. Cu siguranță, dacă o va ține tot așa, Gigi Becali își va scoate lejer investiția făcută.

Din lotul adus de la Cluj, a mai cochetat cu prima echipă și Christian Tand. Un tânăr fundaș central care își așteaptă rândul în echipa lui Anton Petrea. Atât Istrate, cât și Tand, sunt internaționali de juniori.

Citeste si:  Europenii au pus de-o parte peste 500 de miliarde de euro în perioada pandemiei. Măsurile restrictive i-au făcut să cheltuie mai puțin

Gigi Becali cheltuie sute de mii de euro pentru a-i aduce la FCSB. Ce sumă a achitat pentru IstrateGigi Becali cheltuie sute de mii de euro pentru a-i aduce la FCSB. Ce sumă a achitat pentru Istrate

Ilie Dumitrescu: „Mi-a plăcut cum a interpretat rolul de număr 9”

Fostul internațional, Ilie Dumitrescu, a fost încântat de cum s-a descurcat Istrate pe teren. Nu este prima dată când îl remarcă pe tânărul atacant.

Mi-a plăcut cum a interpretat rolul de număr 9. Dacă FCSB ar mai fi înscris, să fi avut 2-0, 3-0, el nu ar mai fi fost înlocuit. Așa, Petrea a căutat să întărească mijlocul și nu putea să-l scoată pe Tănase sau pe Coman. Istrate a protejat bine mingea, a avut ocazii, a interpretat foarte bine fazele. Ar avea nevoie de un timp ca să se integreze în relațiile de joc pe care titularii obișnuiți le au deja create. Coman îl caută pe Tănase, Tănase îl caută pe Moruțan. Istrate nu joacă de obicei alături de ei, e normal să nu fie obișnuiți să-i paseze și lui, a declarat Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Citeste si:  Silita, obiceiul de prinderea Postului Paștelui

Transferul lui Octavian Popescu, o adevărată „comoară” pentru Gigi Becali

Reamintim că FCSB a plătit pentru Octavian Popescu, în urmă cu câteva luni, celor de la fostul club Regal Sport, aproximativ 190.000 de euro. La scurt timp, Tavi a intrat în atenția lui Juventus Torino, iar acum este înlocuitorul lui Dennis Man în echipa celor de la FCSB, la doar 18 ani.

În plus, a fost convocat și de Adrian Mutu pentru Campionatul European de Tineret din această lună. Tânăra „aripă” nu a jucat niciodată la echipa națională a României, indiferent de categorie.

Citeste articolul pe PlaySport

 13 total views