vineri 21 ianuarie 5:11 PM

Abonare la google news

Gigi Becali anunță noi schimbări la echipă și a pus piciorul în prag în conflictul cu fanii


FCSB este pregătită să reia lupta pentru titlu, după ce a terminat anul 2021 pe locul doi al Ligii 1. În ciuda faptului că celelalte echipe s-au întărit în această perioadă, echipa roș-albastră nu a făcut niciun transfer. Exasperat de vehemența suporterilor, Gigi Becali anunță noi schimbări la FCSB.


FCSB nu a făcut niciun transfer în această iarnă

Liga 1 se reia în această seară, iar FCSB pare pregătită de bătălia decisivă pentru titlul de campioană. Strategia adoptată de echipa roș-albastră în această iarnă este totuși surprinzătoare. În timp ce majoritatea cluburilor au efectuat transferuri, FCSB nu a realizat nicio mutare. Mai mult, Gigi Becali a decis să se despartă de Constantin Budescu chiar în primele zile ale anului. Latifundiarul din Pipera a anunțat și că intenționează să reducă bugetul salarial, pe fondul încă unui an în care FCSB ar putea pierde lupta pentru titlu.

Gigi Becali anunță noi schimbări la FCSB

Toate aceste decizii au produs furia fanilor, în frunte cu Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord l-a acuzat pe Gigi Becali că ”și-a bătut joc de tot”. Replica patronului FCSB nu s-a lăsat așteptată, acesta reamintind că nu vrea să facă vreun transfer pentru că nu își ”bate joc de bani”. Totodată el i-a transmis lui Gheorghe Mustață să ”cheltuiască cât vrea la el acasă”.

Eu nu fac transferuri. Eu nu îmi bat joc de bani, da? Am auzit că spuneau unii că îl dau afară pe Budescu…Mustață… vedeți-vă fiecare de treaba voastră, fiecare om să-și vadă de casa lui, de afacerile lui, de treburile lui. Eu îmi văd de treaba mea, nu îmi bat joc de bani și de familia mea.

Sunt vremuri grele și nu arunc banii la fotbal. Nu cumpăr nici măcar jumătate de jucător. Încerc să pot să scad cheltuielile cât pot, asta fac eu.

Fiecare, la el acasă, să facă cheltuieli mari. Mustață la el acasă, galeria să cheltuiască cât vrea. Eu nu cheltuiesc mai mult decât pot!”, a spus Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Gigi Becali crede în șansele FCSB-ului de a câștiga titlul

În primul meci de la realuare campionatului, FCSB o va înfrunta pe CFR Cluj. Partida este decisivă în ecuația luptei pentru titlu, având în vedere cele 10 puncte care le despart pe cele două echipe.

În ciuda faptului că nu a făcut niciun transfer, Gigi Becali crede în șansele echipei sale în lupta pentru titlul de campioană. FCSB nu a mai câșigat campionatul din 2015, dar latifundiarul din Pipera își pune speranțele în divinitate.

Sunt trei variante. Prima, cred că vom lua titlul. A doua, șansele sunt mici. Din punct de vedere matematic, sunt mici șansele. A treia parte, când ești la mâna ta, ești la mâna ta, trebuie să speri.

Mai e o parte care te descurajează. Ei au experiență, noi avem mai mulți copii. Intuiția mea este că Dumnezeu va face. Dacă este după oameni, vor lua ei, dacă este după Dumnezeu, vom lua noi. Omenește, e titlul lor. Echipa aia e foarte puternică. Au un nucleu de jucători, o echipă foarte bine legată”, a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.

Playsport.ro