Abonare la google news

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Bogdan Stancu la FCSB: „Nu se duce nicăieri!” + Replică pentru Marius Șumudică

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a reacționat după ce Marius Șumudică a declarat faptul că nu crede într-o revenire a lui Bogdan Stancu în fotbalul românesc.

Bogdan Stancu (33 de ani) se află, din ianuarie 2019, la Genclerbirligi Ankara, echipă care tocmai a retrogradat în liga a doua din Turcia.

Atacantul român a mai evoluat la FCSB timp de trei ani, în perioada 2008-2011.

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Bogdan Stancu la FCSB

Omul de afaceri a dezvăluit ce a vorbit cu Bogdan Stancu și susține că acesta va rămâne la Genclerbirligi, dacă actualul bașkan va câștiga alegerile. Acesta a infirmat spusele lui Marius Șumudică, conform cărora lui Bogdan Stancu i-ar fi greu să nu dea curs unei noi oferte din Turcia.

„Întrebați-l pe Șumudică, dacă știe el mai bine. Dacă omul mi-a spus ofertele și nu se duce nicăieri. El mi-a zis: «Nea Gigi, singurul lucru să rămân în Turcia, e caracterul față de bașkan. Dacă va câștiga ăla alegerile». Deci dacă vrea să îl țină, îl ține”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

„E un băiat deosebit. M-am rugat de el trei ani să-l iau la Gaziantep, la Kayserispor. Cred că îi va fi greu să nu-i dea curs unei oferte din Turcia. Îi va fi greu să vină în România. El e marcator de 8-9 goluri în Turcia, exceptând loviturile de pedeapsă.

În România, e imposibil să nu marcheze 12-15 goluri într-un sezon. Şi noi avem atacanţi buni la CFR, trei jucători. Sunt adeptul unui joc ofensiv, dar acum avem trei atacanţi pe care-i respect pentru ce au făcut la CFR Cluj. Pleacă din pole-position pentru mine”, a fost declarația lui Marius Șumudică, la Telekom Sport.

450.000 de euro este cota lui Bogdan Stancu, conform transfermarkt.com

7 goluri și 3 pase decisive a dat Bogdan Stancu în 24 de partide bifate pentru Genclerbirligi, în acest sezon

Citeste articolul pe ProSport