Abonare la google news

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Florin Tănase: „M-au sunat de acolo!” Problemele care au intervenit în ultimul moment

Gigi Becali este conștient că se va despărți în curând de Florin Tănase și speră să-l aducă la FCSB pe Constantin Budescu.

Patronul de la FCSB susține că nu se pune problema unui schimb între Tănase și Budescu și a dat detalii despre transferul jucătorului pe care l-a adus de la Viitorul.

În plus, Gigi Becali este convins că Budescu nu o va alege pe CFR Cluj, dacă revine în Liga 1.

Gigi Becali: „Este posibil să vină Budescu, dar n-are nicio legătură cu Tănase”

Florin Tănase a fost eliminat în amicalul pierdut de România cu Georgia, 1-2, și a fost foarte criticat de oamenii de fotbal, dar Gigi Becali visează în continuare să-l transfere pe acesta pe bani mulți.

Căpitanul FCSB se poate mândri cu cel mai bun sezon al carierei. Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri în 34 de partide.

„E posibil să vină Budescu, dar n-are nicio legătură cu Tănase, nu e nicio treabă. Echipa care îl vrea pe Tănase e din altă Arabia… nu e din Arabia Saudită. M-au sunat de acolo și mi-au zis că nu s-a aprobat încă bugetul, nu știu când o să înceapă acolo în țările acestea arabe unde se duce el, nu știu la ce echipă, au zis «dom’le să nu se supere domnul Becali că nu pleacă repede». Eu cred că Tănase va pleca”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

„Întrebați-l pe Budescu: unde vrei să te duci? La Becali sau la Șumudică, o să vedeți ce o să vă spună el”, a încheiat patronul de la FCSB.

Citeste articolul pe ProSport