Abonare la google news

Gigi Becali, anunț de ultimă oră: „Am vorbit cu Mirel Rădoi!” Ce înțelegere au cei doi pentru Jocurile Olimpice + Mesaj pentru Andrei Vlad, după primul meci la națională

Se apropie Jocurile Olimpice, iar Mirel Rădoi va trebui să negocieze dur cu echipele din Liga 1, pentru a alcătui un lot competitiv în vederea campaniei de la Tokyo. Gigi Becali a dezvăluit pentru ProSport că a avut o discuție cu selecționerul și că a ajuns la un acord asupra numărului de jucători de la FCSB pe care acesta se va baza.

Naționala de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice, după ce reprezentativa U21 a reușit să ajungă până în semifinalele Campionatului European din 2019.

Mirel Rădoi susține că este nemulțumit de faptul că anumite cluburi refuză să-și lase fotbaliștii să participe la meciurile din cadrul Jocurilor Olimpice. Acesta speră ca, într-un final, să se găsească soluții prin care toate părțile să fie mulțumite.

Gigi Becali, anunț de ultimă oră: „Am vorbit cu Mirel Rădoi!” Ce înțelegere au cei doi pentru Jocurile Olimpice + Mesaj pentru Andrei Vlad, după primul meci la națională

Gigi Becali este cu ochii pe echipa națională. A dezvăluit pentru ProSport că l-a urmărit atent pe Constantin Budescu și s-a arătat impresionat de forma fizică a acestuia. Și Andrei Vlad a fost unul dintre evidențiati, la primul său meci în tricoul „naționalei mari”.

Cu toate acestea, patronul FCSB nu se arată impresionat și spune că îl așteaptă pe tânărul său portar să apere bine la echipa de club.

„Și dacă a jucat titular Vlad? Eu vreau să îl văd că apară la noi bine”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Omul de afaceri ne-a dezvăluit că a purtat o discuție cu Mirel Rădoi și că au ajuns împreună la un acord în vederea Jocurilor Olimpice:

„Am vorbit și cu Radoi și i-am zis că îi las pentru Olimpiadă doar doi jucători de la noi”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice se va disputa între 22 iulie și 7 august.

Grupele de la JO de la Tokyo:

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franţa
Grupa B: Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Honduras, România
Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia
Grupa D: Brazilia, Germania, Coasta de Fildeş, Arabia Saudită

Citeste articolul pe ProSport