10 februarie 10:28 AM

Abonare la google news

Gigi Becali, amenințări pentru CSA Steaua: „Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Și uite cum vor mai pierde încă un an” | EXCLUSIV

FCSB 2 și CSA Steaua s-au întâlnit prima oară într-un meci din Liga 3, pe 24 septembrie 2020, în turul întrecerii, iar „militarii” și-au adjudecat cele trei puncte, în minutul 90 al partidei, câștigând cu 2-1.

La meci a fost și Gigi Becali. Finanțatorul FCSB-ului și-a încurajat favoriții, l-a criticat pe arbitrul confruntării, iar la finalul partidei, imediat după ce CSA Steaua a marcat golul victoriei, s-a urcat în mașină și a plecat.

Urmează să se dispute partida din retur, iar Gigi Becali speră ca acum FCSB 2 să obțină toate cele trei puncte. După terminarea turului, CSA Steaua are două puncte avans față de echipa secundă a formației din Berceni.

Gigi Becali, amenințări pentru CSA Steaua: „Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Și uite cum vor mai pierde încă un an”

„Echipa asta a lui Talpan, că el părintele spiritual, mănâncă banii de la stat. Dar nu o să le meargă așa la infinit. Oricum stați liniștiti că vor mai sta încă un an în Liga 3, deoarece nu vor trece de echipa noastră a doua.

Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Și uite cum vor mai pierde încă un an. Am auzit că deja încep să se intereseze pe la ăștia de pe lângă mine pe cine oare am eu de gând să îi trimit de la prima echipă să joace impotriva lor.

Voi ăștia din presa nu ați auzit? Dar nu le spun de pe acum și să nu le spuneți nici voi. Hai să îi lasam să fiarbă continuare. Îi las să se gândească că o să vină peste ei artileria grea”, a încheiat râzând Gigi Becali, pentru ProSport.

CSA Steaua are, după 10 etape, 26 de puncte (8 victorii și două egaluri). FCSB 2 are 24 de puncte (8 victorii și 2 înfrângeri).

Sursa: Prosport