3 iunie 6:12 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, adio Bogdan Stancu? Ofertele de ultim moment care îl țin departe de FCSB pe atacantul cu „40 de goluri într-un an”

Bogdan Stancu (33 de ani) este unul dintre fotbaliștii doriți de Gigi Becali pentru sezonul viitor. Patronul FCSB va avea însă de muncă pentru a-l convinge pe atacant. Jucătorul este pe lista a două cluburi din Super Lig, iar presa de la Istanbul anunță că românul este tentat să rămână în Turcia.

Gigi Becali a început campania de achiziții pentru sezonul viitor, în speranța că va pune capăt seriei de șase ani fără titlu. Alexandru Crețu este primul transfer spectaculos reușit de omul de afaceri, care a anunțat că îl are pe listă și pe Alin Șeroni, de la FC Botoșani.

Cu toate acestea, FCSB are nevoie de întăriri și în faza de atac, iar jucătorul de care a vorbit latifundiarul din Pipera este Bogdan Stancu.

Gigi Becali, adio Bogdan Stancu? Ofertele care îl țin departe de FCSB pe atacantul cu „40 de goluri într-un an”

Bogdan Stancu va rămâne liber de contract în această lună, după ce Genclerbirligi a retrogradat în liga a doua din Turcia. Gigi Becali spune că s-a văzut cu jucătorul și că acesta l-a anunțat că se va retrage în țară, dar doar la FCSB.

Cu toate acestea, presa din Turcia anunță că atacantul este dorit de două nou-promovate și că românul ar fi tentat să continue în Super Lig.

Giresunspor, care a promovat de pe poziția a doua din liga a doua, și Altay, care a câștigat barajul pentru promovare, l-au trecut pe român pe lista de achiziții. Turcii sunt convinși că „Motanul” îi poate ajuta prin experiența lui la nivelul Super Lig.

 

„Bogdan Stancu, al cărui contract cu Gençlerbirliği a expirat, mai are doi pretendenți. Altay și Giresunspor din Super Lig, sunt aspiranți la Bogdan Stancu, care este dorit și de Steaua București (FCSB – n.r.).

Stancu a atras atenția mai ales prin prestația sa din ultimele meciuri ale sezonului.

Atacantul de 33 de ani a jucat la Galatasaray, Bursaspor, Orduspor și, în cele din urmă, la Gençlerbirliği în Turcia. A marcat 85 de goluri și a făcut 34 de pase decisive în 264 de meciuri din Superliga”, scriu cei de la yurtspor.com.

 

Gigi Becali: „Bogdan Stancu dă 40 de goluri într-un an!”

Gigi Becali este convins că fostul atacant din Ghencea nu va avea probleme în a se adapta. În plus, omul de afaceri spune că fostul internațional al României ar reuși nu mai puțin de 40 de goluri în Liga 1:

„Am auzit că Bogdan Stancu este liber și normal că m-am gândit că ar fi bine să vină la noi. Nu vreau să vă fentez, dar băiatul mai are contract acolo până pe 15 iunie. Mi-a spus că le-a promis ceva, sunt alegeri acolo. Mi-a zis că se ține de cuvânt!

Pe data de 15 sunt alegerile. Dacă nu iese bașkanul și nu-i dă cât trebuie să-i dea, atunci vine 100% la FCSB. S-a întâlnit cu mine, ca să mă vadă. Mi-a spus că va juca în România doar la FCSB. Dă 40 de goluri într-un an aici, ne trebuie un atacant”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

 

Născut la Pitești, Bogdan Stancu a plecat de la FCSB în urmă cu zece ani, iar de atunci a jucat doar în Turcia, pentru Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

Citeste articolul pe ProSport