20 mai 12:41 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, acuze spre CFR Cluj: „E o armată care se ocupă de toate. Bălgrădean să scape mingea în poartă, Bouhenna să ia roșu”

Gigi Becali, patronul FCSB, admite că echipa campioană CFR Cluj este prezentă și în spatele scenei, adică în jocurile de culise care se întâmplă în fotbalul autohton.

Formația din Gruia a câștigat deja matematic titlul în fața trupei antrenate de Toni Petrea chiar înainte de finalul playoff-ului.

CFR Cluj a învins marţi în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, şi a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

Gigi Becali, acuze spre CFR Cluj: „E o armată care se ocupă de toate. Bălgrădean să scape mingea în poartă, Bouhenna să ia roșu”

CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 şi 2020.

„Eu i-am felicitat pe cei de la CFR, dar eu am felicitat jucătorii pentru că nu au nicio vină. În spate e o armată care se ocupă de toate. Bălgrădean să scape mingea în poartă, Bouhenna să ia roșu, ei fac multe practici acolo în spate.

Dacă nu voiam să respect regula, atunci mergeam la Clinceni și le ziceam să nu joace jucătorii mei, să nu joace Popa, Rusescu. Mergeam la Poenaru și îl întrebam cine joacă și îl puneam să joace cum vreau eu pentru că eu am bagat bani acolo.

Nu a făcut blat cu Sepsi, dar a făcut Bouhenna roșu, nu e mai rău? Nu au vină jucătorii, acolo sunt multe jocuri necurate. De asta îi ajută dracii să câștige campionatul. La anul nu o să mai câștige.

Ce cauți tu Bouhena să joci dacă ai semnat cu CFR Cluj? Nu spui că ai semnat și iei și roșu? E obligatoriu să anunți clubul, e în regulament”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue. Marius Şumudică, 50 de ani, a antrenat în acest sezon în Turcia, echipele Gaziantep FK şi Rizespor.

Citeste articolul pe ProSport