marți 19 octombrie 5:18 PM

Abonare la google news

Gigi Becali, acuzat din nou în scandalul dintre CSA Steaua și FCSB: „Trebuia să facă asta!”

Sensei Florentin Marinescu, fost preparator fizic la Steaua, în perioada în care echipa Armatei a cucerit Cupa Campionilor Europeni, a vorbit despre conflictul dintre CSA și Gigi Becali.


Deținător al centurii negre cu 10 dan, Florentin Marinescu a vorbit cu regret despre scandalul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Gigi Becali, care a dus la împărțirea suporterilor Stelei în două tabere.

Acesta îl găsește vinovat pe Gigi Becali, despre care spune că trebuia să se implice mai serios pentru a menține unită echipa Steaua, însă nu cotestă faptul că patronul de la FCSB este un stelist adevărat.


Sensei Florentin Marinescu îl acuză pe Gigi Becali în scandalul dintre CSA Steaua și FCSB

Sensei Florentin Marinescu este de părere că Gigi Becali a abordat greșit problema și relația cu CSA Steaua.

„Împărțim un lucru ce nu trebuia împărțit. Domnul Becali, care s-a implicat, trebuia să se implice serios, pentru că lucrurile făcute de așa dragul de a le face sau de a arăta că ești într-o anumită poziție sau în lumina reflectoarelor mi se par absurde.

Dacă nu vine de undeva din inimă…. El este un stelist adevărat, își dorește, dar felul în care a abordat problema cu Steaua este greșit. Steaua trebuia să fie în continuare unită, să facă performanță, să fie o echipă fanion, dar nu mai este nici pe departe”, a spus Sensei Florentin Marinescu, la Digi Sport.

„Nu mă mai interesează, eu știu doar atât: Cu ajutorul lui Dumnezeu, am adus câteva sute de milioane de euro în România din vânzări de jucători, am plătit taxe și impozite de sute de milioane de euro și, pentru chestia asta, drept răsplată, mi-au spus:

«De ce aduci atâția bani în România, nenorocitule? Nu joci nici pe Ghencea, nici pe Arcul de Triumf, nu joci nicăieri». Atunci o să fac numai spitale și o să dau bani la biserici și să vedem cine va avea biruința” – Gigi Becali, la Pro X, despre faptul că FCSB a fost interzisă pe Stadionul Steaua

Prosport.ro


Stirile.eu