joi 27 mai 4:00 PM

Abonare la google news

Gigi Becali a refuzat oferta de la Ajax, spre dezamăgirea jucătorului!


Gigi Becali nu a fost mulțumit de oferta primită de la Ajax. Finanțatorul era la un pas să bifeze încă un transfer legendar pentru fotbalul autohton. Fotbalistul a pierdut astfel șansa carierei sale, șansă pe care nu are cum să o dea uitării nici acum.


 Gigi Becali n-a ajuns la o înțelegere cu Ajax

Adi Popa a ratat șansa vieții lui. Fotbalistul ar fi putut juca la AjaxAdi Popa a ratat șansa vieții lui. Fotbalistul ar fi putut juca la Ajax

Povestea este din anul 2013, atunci când FCSB a reușit să facă o figură frumoasă în primăvara Europa League. Printre marile puteri cu care s-a luptat echipa lui Gigi Becali s-au numărat Ajax și Chelsea. Performanțele echipei au făcut ca jucătorii „roș-albaștrii” să devină tot mai vizibili și mai doriți din străinătate. Printre cei care ar fi putut să se bucure de un transfer colosal la acea vreme este și Adi Popa. Mijlocașul a primit o ofertă chiar înainte de meciul retur cu Legia Varșovia.

Adi Popa a povestit cum a fost la un pas să plece de la FCSB la o mare putere din străinătate. Din păcate drumul carierei sale a fost altul, el fiind cumpărat abia în 2017 de Reading. Înainte de a ajuns la Academia Clinceni, acolo unde joacă astăzi, el a trecut pe la: Al Taawon, Ludogoreţ, iar FCSB și FC Voluntari.

Adi Popa, probabil, ar fi putut intra în topul celor mai scumpi jucători vânduți din Liga . Locurile unu și doi sunt ocupate chiar de FCSB cu: Dennis Man, vândut la Parma cu 13 milioane de euro, și Nicolae Stanci, vândut pentru 9.75 milioane de euro.

Ştiu că, înaintea meciurilor cu Legia, a fost o discuţie avansată cu Ajax. George Ogăraru era la Ajax şi chiar m-a sunat să-mi spună despre acest transfer.

Iar înaintea unui meci cu Gaz Metan, eram la Mediaş, pe mine mă odihnea pentru meciul retur cu Legia, atunci mi-a zis: >.

Glumea cu mine, mă tachina. Păreau rezolvate toate, dar nu s-a mai făcut transferul. A picat totul brusc, pentru că am înţeles că suma cerută de patron a fost mult prea ridicată” , a spus Adi Popa la Look Sport.

Adi Popa, total neimpresionat de acuzele finanțatorului FCSB

Adi Popa nu s-a lăsat impresionat de patronul fostei sale echipe. Deși a fost „bombardat” de mesaje prin care i s-a atras atenția despre declarațiile lui Becali, jucătorul Academicii nu este interesat de ieșirile vulcanice ale afaceristului. El a transmis că nu îl interesează nimic din ceea ce Gigi Becali declară.

M-au sunat cei din familie, prieteni, mi-au citit ce a spus despre mine. Dacă am fost surprins? Asta e viața! Am luat ca atare toată situația și vă spun că nu mă mai interesează Gigi Becali. Nici ce declară, nimic! Asta îi transmit eu dânsului! Mă concentrez doar pe ce am de făcut la Clinceni și atâta tot.”, a spus Adi Popa pentru Prosport.ro.

Playsport.ro