31 mai 2:12 PM

Abonare la google news

Gigi Becali a găsit fundașul mult dorit, după ce s-a decis să renunțe la Andrei Miron! Merge cu Biblia la meciuri și FCSB l-a ratat sezonul trecut

Gigi Becali e într-o căutare disperată de fundași centrali, mai ales că vrea să renunțe și la Andrei Miron (27 de ani), apărător care a jucat în 32 de meciuri pentru FCSB.

FCSB vrea neapărat să-și întărească defensiva și are pe listă mai multe nume de fundași centrali, printre acestea se numără Ulrich Meleke (22 de ani, FC Botoșani) și Alexandru Albu (UTA, dar împrumutat de la Chiajna). Gigi Becali tocmai s-a decis să renunțe la Andrei Miron.

Becali îl vrea pe Albu!

ProSport a aflat că Becali a redeschis negocierile cu Albu, asta și după ce patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a transmis că Meleke nu e de vânzare în acest moment. „M-a cautat Gigi Becali și mi l-a cerut pe Meleke. Mi-a dat și un preț bun pe el, dar i-am explicat că nu îl dau acum. Este un fotbalist foarte bun, dar vreau să îl mai tin la mine o perioadă”, spunea Iftime zilele trecute pentru ProSport.

Din informațiile noastre, Concordia Chiajna cere în schimbul lui Alexandru Albu suma de 400.000 de euro. Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta oferta sau va trece la negocieri.

36 de meciuri a jucat Albu pentru UTA în sezonul abia încheiat din Liga 1, dintre care în 32 de partide a fost titular, reușind și două goluri

Alexandru Albu

Albu, apărătorul care merge cu Biblia după el la meciuri!

Alexandru Albu a fost împrumutat în acest sezon de UTA de la Concordia Chiajna. Arădenii își doresc să continue cu fundașul, care a fost și în anturajul echipei naționale. Pe listă pentru serviciile lui Albu se mai află și Academica Clinceni, echipă pentru care a jucat în sezonul 2019-2020.

Albu e un fotbalist atipic pentru fotbalul românesc. Acesta a recunoscut că e foarte religios și chiar merge cu Biblia după el la meciuri, dar și în cantonamente.

Fundașul central, care poate juca și la mijloc, a fost dorit de FCSB în vara anului trecut, însă cele două părți n-au ajuns la o înțelegere, deși el primise un contract pe care trebuia doar să-l semneze. În cele din urmă, fotbalistul a semnat cu UTA Arad sub formă de împrumut până în vara acestui an.

„Am stat o scurtă perioadă în cameră la Chiajna cu Feussi. El citea Biblia lui (n.r. Coranul). Eu cu Biblia mea, el cu a lui. El mai avea și câteva ritualuri. Stătea singur și se ruga câteva ore. Mă uitam plăcut la el. Nu cred că sunt mulți care citesc Biblia în cantonament. Și acum la UTA am un coleg religios care umblă cu iconița după el.

Bine, dacă vrei să citești poți să citești orice carte, nu neapărat Biblia. Eu nu sunt genul care să fac deosebiri între oamenii de diferite religii. Pentru mine omul este la fel indiferent de culoare. Toți suntem la fel, poate doar că vorbim altă limbă. În plus, Feussi era și de altă culoare, iar eu eram alb, mă mai cheamă și Albu. Am avut 1 an cu el în cameră, apoi a plecat”, a spus Albu pentru ProSport în luna februarie a acestui an.

Citeste articolul pe ProSport